Benim motorumda sonradan takılan; ön cam, koruma demiri, yan çanta demiri mevcut. Muayeneden sadece hafif kusur far ayarı hatalı diyerek geçtim.
telefon tutucu muayeneden geçer ama çıkarıp muayeneden sonra takmak, foruma bu soru için konu açmaktan zor olmamalı bence
Valla hocam benim de aynı. Yıllardır hem araba hem motor ne kadar taşıtım varsa illa ki far ayarı hatalı diyor. Hep de kontrol ederim far ayarını. Hatta bu son motorumun farını muayeneden önce bakıma soktuğumda çok yukarıyı gösteriyor diye yamaha yetkili serviste ayarlattım. Ona rağmen yine yazdılar.
Benim motor 2 sene önce fardan kaynaklı hafif kusurlu geçmişti, bu sene aynı farla muayeneye girdiğimde kusursuz geçti. Ya muayene prosedürü değişmiş ya da benim motor kendi kendini tedavi etmiş.
hocam herhangi bir kusur bulamazlarsa para iadesi yapmak zorundalar diye bi söylenti var, ne kadar doğru bilmiyorum, bu sebeple her araca far ayarından hafif kusur veriyor olaabilirler.
aracı bayiden sıfır alıp aynı gün muayeneye soksan bile o far ayarını yazıyorlar, o olmazsa motor no okunamadı falan yazıyorlar. acaba çalışanlara bi eksi puan mı oluyor bişi bulamayınca anlamadım
telefon tutucu görüşü, yol tutuşunu, freni vs engellmiyorsa sorun olmaz.
benim motorda siyah cam, full sistem egzoz, koruma demirleri vardı, o şekilde sorunsuz geçti.
Benim motor 2 sene önce fardan kaynaklı hafif kusurlu geçmişti, bu sene aynı farla muayeneye girdiğimde kusursuz geçti. Ya muayene prosedürü değişmiş ya da benim motor kendi kendini tedavi etmiş.