Telefon tutucu muayeneden geçer mi?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Çeşme TüvTürk'ün de "böyle şasi numarası olmaz" diyerek araba bırakmışlığı var.
İşin ilginci talepleri üzerine Borusan'dan çekilen fax'ı da kabul etmemişlerdi.. Diz boyu rezillik.

Benim de far ayarı muhabbetine uyuzluğum vardı, bir keresinde bir gün önce sanayide arabaya far ayarı yaptırdım, oradan kusur çıkmadı, trafik setiyle ilgili bir şeye kusur yazmışlardı.
Sonra XJ6'da iki kere "kusursuz" raporu aldım, kağıdın altında KUSURSUZ yazıyor, vay be dedim :D

Mart'ta RS'in muayenesini yaptırdım.
Kısa hüzmeli far ayarı hatalı :D

Benim xmax'ı Kızıltoprak'taki yamaha yetkili servisinde bakım yaptırıp hemen iki bina ilerisindeki tuvturkde muayeneye sokmuştum, bana da far ayarı hatalı diye hafif kusur yazmışlardı.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
2010 yılında 2009 model Dobloyu fiat yetkili servisinden periyodik bakımdan çıkarıp 15 dk sonra muayeneye soktuğumda uzun huzme far ayarı hatasından dolayı muayeneden geçememişti.
Doblo ise standart "esnaf enişte dublosu" olmayıp üzerinde tepe lambası, telsizi, çakarı olan böğründe POLİS yazan devlet doblosuydu. Bu da böyle bir anımdır.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Yok o değil de, insanın kanına dokunan şey, yaptıkları zam kadar bilgilerinin olmaması.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
1993'ten beri araç kullanıyorum, kaç kere kaç araçla muayeneye girdiğimi bilmiyorum; far kusuru yazılmayan olmadı şimdiye kadar. Ölçüm şekline bakınca zaten kusur çıkmaması mümkün değil. Kusursuz geçenlerde iki yanlış bir doğru etmiştir de öyle geçmiştir :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
1993'ten beri araç kullanıyorum, kaç kere kaç araçla muayeneye girdiğimi bilmiyorum; far kusuru yazılmayan olmadı şimdiye kadar. Ölçüm şekline bakınca zaten kusur çıkmaması mümkün değil. Kusursuz geçenlerde iki yanlış bir doğru etmiştir de öyle geçmiştir :)

Biz İzmir'de Tuvtürk'e çiğdem diyoruz, varyant diyoruz, boyoz diyoruz, klorak diyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar