Torima KNmaster motoplay 2000 modeli ile aynı cihaz mı acaba?
Aynı gibi duruyor, hepsi aynı fason fabrikanın ürünleri.Torima KNmaster motoplay 2000 modeli ile aynı cihaz mı acaba?
Knmaster'dan alırsanız bir sorun durumubda karşınızda bir muhatap olur, Torima tarafında pek bir muhatap yok; en fazla söküp geri gönderirsiniz gibi duruyor.Bir alışveriş sitesindeki yorumlarda son iki kullanıcı arka tekerlek basınç sensörünün çalısmadığından bahsetmiş. Belki forumdan biridir. Hatta pili bitmiş değiştirdim yine çalışmadı demiş. Pek güven vermiyor gibi duruyor ama hâlâ karar verebilmiş değilim
Muhtemelen sensörleri eşleştirmeyi becerememiştir. Zira içinden çıkan klavuz uyduruktan bişey pek bir işe yaramıyor. Ama hepsi birbirine benziyor sistem ve mantık aynıBir alışveriş sitesindeki yorumlarda son iki kullanıcı arka tekerlek basınç sensörünün çalısmadığından bahsetmiş. Belki forumdan biridir. Hatta pili bitmiş değiştirdim yine çalışmadı demiş. Pek güven vermiyor gibi duruyor ama hâlâ karar verebilmiş değilim
Ben motoru aldığımda üzerinde Tomtom rider 400 modeli navigasyon cihazı vardı. Bilgisayara usb'den bağlayıp güncelleyemedim, bir türlü bilgisayardaki tomtom yazılımı cihazı görmedi, üzerinde harita vardı, yolda giderken gösteriyordu ama google navigasyona alışmışım bunu kullanamadım ben de söküp yerine telefon tutucu takmıştım.Var.
Adam gibi bir navigasyon cihazı alıyorsunuz.
Telefondan bağımsız olarak uydu - gps bağlantısıyla nokta atışı navigasyon işini çözüyorsunuz.
Dağ başında telefon çekti-çekmedi derdi de yok.
Bu işin en iyilerinden birisi olan Garmin Zumo XT2 linkini paylaşıyorum:
https://www.uzmanteknoloji.net/garmin-zumo-xt2-motor-navigasyon-cihazi-garmin-turkiye-1555.html
Fiyat konusuna denecek bir şey yok tabii.![]()
Uğraşmadım bile; sadece 3-4sn görünüyor zatenBen de bir Torima sahibi oldum sonunda. Trendyol'dan 4420 TL'ye geldi. Yarın montaj işini halledeceğim kısmetse. Sonra görüşlerimi yazarım. Şu açılış fotoğrafını değiştirme işini bir yapmayı beceremedim . Torima kullanıp açılış ekranını değiştirebilen oldu mu acaba?
Knmaster ile geçmişte yaşadığım sorunlarda keşke karşımda muhatap bulabilseysim. Benim için knmaster = sıfır güven.Knmaster'dan alırsanız bir sorun durumubda karşınızda bir muhatap olur, Torima tarafında pek bir muhatap yok; en fazla söküp geri gönderirsiniz gibi duruyor.
Markası KeNe Mastır olan bir firmaya daha fazla güvenilmez zaten.Benim için knmaster = sıfır güven.