Telefon/navigasyon/carplay ??

Bir alışveriş sitesindeki yorumlarda son iki kullanıcı arka tekerlek basınç sensörünün çalısmadığından bahsetmiş. Belki forumdan biridir. Hatta pili bitmiş değiştirdim yine çalışmadı demiş. Pek güven vermiyor gibi duruyor ama hâlâ karar verebilmiş değilim

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bir alışveriş sitesindeki yorumlarda son iki kullanıcı arka tekerlek basınç sensörünün çalısmadığından bahsetmiş. Belki forumdan biridir. Hatta pili bitmiş değiştirdim yine çalışmadı demiş. Pek güven vermiyor gibi duruyor ama hâlâ karar verebilmiş değilim
Knmaster'dan alırsanız bir sorun durumubda karşınızda bir muhatap olur, Torima tarafında pek bir muhatap yok; en fazla söküp geri gönderirsiniz gibi duruyor.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Muhtemelen sensörleri eşleştirmeyi becerememiştir. Zira içinden çıkan klavuz uyduruktan bişey pek bir işe yaramıyor. Ama hepsi birbirine benziyor sistem ve mantık aynı

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Var.

Adam gibi bir navigasyon cihazı alıyorsunuz.

Telefondan bağımsız olarak uydu - gps bağlantısıyla nokta atışı navigasyon işini çözüyorsunuz.

Dağ başında telefon çekti-çekmedi derdi de yok.

Bu işin en iyilerinden birisi olan Garmin Zumo XT2 linkini paylaşıyorum:

https://www.uzmanteknoloji.net/garmin-zumo-xt2-motor-navigasyon-cihazi-garmin-turkiye-1555.html

Fiyat konusuna denecek bir şey yok tabii. :oops:
Ben motoru aldığımda üzerinde Tomtom rider 400 modeli navigasyon cihazı vardı. Bilgisayara usb'den bağlayıp güncelleyemedim, bir türlü bilgisayardaki tomtom yazılımı cihazı görmedi, üzerinde harita vardı, yolda giderken gösteriyordu ama google navigasyona alışmışım bunu kullanamadım ben de söküp yerine telefon tutucu takmıştım.
Google navigasyon telefon çekmeyen yerlerde de çalışıyor. arabada da telefondan google navigasyon kullanıyorum, çevrimdışı harita yükleyince telefonumun çalışmadığı yurtdışında bile sorunsuz çalışıyor. Motorda da alıştığım harita olsun diye bu cihazlardan aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bendeki cihaz Tripmate marka, Cyan ve Memcoş48'in aldıkları ile çok benzer aletler, kesin çinde aynı fabrikadan çıkmışlardır, ben iki katı fiyat verdim, ama telefonla arayıp tripmate yetkilisi ile görüşebiliyorum.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Şu andaki kombinasyonum;

Android telefon (Galaxy J4+)
Telefon için tutamaç ( :ROFLMAO:)
Şarj kablosu + çakmaklık adaptörü.

Fazla fazla yeterli geliyor. İnterkom J4'e bağlı oluyor, aynı zamanda şarj oluyor, harita ve Spotify'i oradan dinliyorum. Kendi telefonumdan da sadece internet paylaşıyorum.
Bazen sadece harita görüntüsü olsun diye kullanıyorum Spotify listesi asıl telefonumdan çalıyor. (Şarj durumu problemi yoksa bunu tercih ediyorum).

Bunları uzun yolculuklarda -ki benim için bir saat üstünde motor kullandığım rotalarda- kullanıyorum. Yoksa bildiğim yada tabeladan gördüğüm yere navigasyon açmanın lüzmu yok. Yolculuklar için 2 GB'lık tarifeli bir SIM almayı planlıyorum. Hazırkart-kontörlü mantığında.

Ben de bir Torima sahibi oldum sonunda. Trendyol'dan 4420 TL'ye geldi. Yarın montaj işini halledeceğim kısmetse. Sonra görüşlerimi yazarım. Şu açılış fotoğrafını değiştirme işini bir yapmayı beceremedim . Torima kullanıp açılış ekranını değiştirebilen oldu mu acaba?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben de bir Torima sahibi oldum sonunda. Trendyol'dan 4420 TL'ye geldi. Yarın montaj işini halledeceğim kısmetse. Sonra görüşlerimi yazarım. Şu açılış fotoğrafını değiştirme işini bir yapmayı beceremedim . Torima kullanıp açılış ekranını değiştirebilen oldu mu acaba?
Uğraşmadım bile; sadece 3-4sn görünüyor zaten :)

Güle güle kullanın. SD Card kapağındaki vidalardan biri düştü benim; çok kısalar, iyi sıkmak gerekiyor. Tam boyunda tornavidam olmadığı için birini iyi sıkamadım galiba, ona dikkat.

Ekran çözünürlüğü biraz düşük gibi ama zaten fiyatı ucuz fazla birşey beklememek lazım aslında.

Motosikleti
STRS 765
Knmaster'dan alırsanız bir sorun durumubda karşınızda bir muhatap olur, Torima tarafında pek bir muhatap yok; en fazla söküp geri gönderirsiniz gibi duruyor.
Knmaster ile geçmişte yaşadığım sorunlarda keşke karşımda muhatap bulabilseysim. Benim için knmaster = sıfır güven.
Hatta sağolsun yönetim yaşadığım sorunları anlattığım açtığım konularıda silmişti nedense?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar