Telefon Alacağım Tavsiyelerinize İhtiyacım Var !

arkadaşlar birkaç aya kadar bir telefon almayı düşünüyorum aklımda bir tane var Nokia C6-01 bunu almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar nasıl olduğunu söylerse iyi olur.Başka telefon tavsiye edebilirsiniz fiyat max 600 tl olsun kamera çözünürlüğü felan iyi güzel çeken illaki android olmasına gerek yok varmı böyle bildiğiniz bi telefon ?

arkadaşlar birkaç aya kadar bir telefon almayı düşünüyorum aklımda bir tane var Nokia C6-01 bunu almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar nasıl olduğunu söylerse iyi olur.Başka telefon tavsiye edebilirsiniz fiyat max 600 tl olsun kamera çözünürlüğü felan iyi güzel çeken illaki android olmasına gerek yok varmı böyle bildiğiniz bi telefon ?

F/P olarak ALCATEL OT-995 öneririm.

http://www.teknosa.com/kategori/tel.../125070830/alcatel_ot995_black_akilli_telefon

bence nokia alacağına samsung al htc al yada android işletim sistemli al. ben sony ericsson aldım güzel telefon orta halli

yakın arkadaşımda c6 var bende ondan alacaktım ama nokia 603 ü farkettim son anda,

kamerası çok çok iyi ancak flaş yok tek eksiği bu, hem ekran daha büyük hem dokunmatiği c6 ya göre daha hassas ve güzel tavsiye ederim ki arkadaşımda keşke ben almadan önce çıksaymış dedi.

tercih senin elbette.

Bence symbian işletim sistemi, android ve ios'a göre çok geri kalmış. Max 600 tl dedigin için, o paraya ios alamazsın. Ama orta halli bir android alabilirsin. Samsung galaxy ace gibi mesela. Ya da Htc desire de olabilir. Ya da bu markaların farklı modelleri de olabilir tabi...

samsung galaxy young aldım bir kaç ay önce gayet.gayet memnunum.. Galaxy Gio ve Galaxy Ace da olabilir

bi telefoncu olarak nokia yerine samsung serisinden herhangi bir ürün öneririm. zira nokia aldıgınız taktirde kısa sürede daha üst model bir cihaz arayışına gireceksiniz ve buda size zarar demek.

galaxy ace ve wonder güzel cihazlar ....

sony ericsson satio u1 alabilirsin çok temiz 2 elleri 400 450 arası sıfırı 750 ila 800 civarı ben kullandım nikon 12 mp fotograf makinası vardı arkaaşımın karşılaştırmalarda hep bi adım önde idi hem led ışıgı hemde exonon flaşı var 200 mt uzaklıktaki ortalama 1 metrekarelik tabelanın üzerindeki tüm yazıları çekim sonrası zum yaptıgında pc veya telefonda gayet net görebilirsin samsung nokia önerilerini görünce dayanamadım artı cihaz üzerinde tümleşik gprs mevcut biçok telefondaki gibi şebeke agı üzerinden baglanmıyor direk araçlardaki navigasyon sistemleri gibi direk uydu üzerinden baglanıyor
http://www.youtube.com/watch?v=r90GEUCqnQE
http://www.youtube.com/watch?v=spUwnP24Nlg

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
HTC TEK gecerım desıre s 800 e dusmus sıkılmadan kullandıgım ılk telefon 2 senedır

Galaxy fit gt-s5260 ti yanilmiyorsam kullandigim ve su an bu yaziyi yazdogim telefon flas i eksik onun haricinde guzel bi telefon

turkcell t20 kullanıyorum gayet memnunum da. yeni çıkan t21 maxiphone a da bakabilirsin gayet hızlı özellikleri yüksek olan bir telefon

Arkadaşım samsung nokia gibi markalardan başka bakma derim,bende senin gibi araştırırken samsung galaxy ace'ye talip oldum,bence mükemmel,şu da olsun dediğim tek bir özellik dahi yok.Young'u da öneririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar