telaffuzdaki rezalet!

SUN

Ufak tefek yanlışlar kabul edilebilir fakat bir kaç defa okumak zorunda kaldığım ve hala anlamadığım yazılara denk geldim.
Gerçekten b.kunu çıkartanlar da yok değil. Adam resmen Türkçe'ye tecavüz ediyor. :)

Tabi gel bu durumu yazan adama anlat.

Deveye sormuşlar, ''boynun neden eğri ?'' diye.
Nerem doğru ki demiş. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------

En kötüsü de sanırım ELLESİKİ(LS2)dir :)
:queen:

Toplum içinde de ''elestu'' (yazarken bile güldüm şu anda) derken, LSD gibi algılanabiliyor. :mrgreen:

asgari konuşma ve yazma kurallarına uyulması gerekir bence. Değil yerine diil diyeni gördüm :), yazarken ve konuşurken dikkat etmeye çalışıyorum. Herkesten aynı duyarlılığı bekliyorum efendim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------

bağzılarımız yapmıyor olabilir

mezala ben dikkat ediyorum :D

asgari konuşma ve yazma kurallarına uyulması gerekir bence. Değil yerine diil diyeni gördüm :), yazarken ve konuşurken dikkat etmeye çalışıyorum. Herkesten aynı duyarlılığı bekliyorum efendim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------

mezala ben dikkat ediyorum :D
BnDe dİkAtLYm

Bide zuhahahahahaha var , hayvanca gülmek manasında diye tahmin ediyorum ama her yoruma bunu yazan biliyorum.

Harbiden burası ''motosiklet.net'' yerine, ''edebiyat.net'' olsaymış en azın isminin sitesi olurmuş.Bırakın , o onu demiş bu bunu demiş.Çokda uğğara cuğğara işleriyle uğraşıcağınıza gidin bi motosikletinizi yıkayın..Lann:)

Heft-i sabıkda şeref-i idrakiyle mübahi olacağımız ıyd-i mübarek-i ramazanı, mevlay-ı mütaal hazretleri cümle müslimin ve müslimat hakkında ve bi’l-hassa müdavim-i motosiklet.net’i müşahede-i emsal-i kesiresiyle vayedar-ı sürur-u na-ma’dud buyursun.

Vesselám

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar