TEKTEKER YAPMAYA ÇALIŞMAK (dengesizlik)

GKN

çok ayıp, hiç tasvip etmiyorum bu tarz hareketleri, yakışmıyor motorizelere:p

bosuna cın bisıkletı demıyolar bu motorlara ama buda tam salak mıs yawww o motora o kadar gaz verırsen olcak olur diiiimııııı

Tekteker yaptıktan sonra yaptığı hata selenin üstüne oturmak..

Yoksa gayet güzel tekere kalktı..

Allah ım ya adam direksiyonu bıraksa kendi hasar görmücek hala tutuyo motorla beraber takla atıyor

tektekere kalkmanın bir adabı olduğu gibi düşmenin de bir adabı vardır. Orda motor gideceği zaman bırakması lazımdı.. Motoru çok değerli sanırım :p

HRC

boyle aptalca kazalarda en çok motora üzülüyorum üff gitti yine güzelim motor :(

14-15 senedir motosiklet kullanıyorum,eskiden ilk öğrendiğim zamanlarda debriyajla oynayarak kaldırmaktan korkmuyordum,kullandığım motorlar güçsüz olduğu için :) ama yaş ilerledikçe atraksiyon merakı da giderek azalıyor ve güvenli sürüş (güvenli ama tempolu :mrgreen:) daha çok önem kazanıyor,şimdilerde nadiren de olsa gazla tekere kalktığım oluyor,ama debriyajla oynamaya tırsıyor ,rezil olmaktan korkuyorum:p ama deli çağlarımda böyle güçlü motorlarla tecrübem olsaydı herhalde akrobasiye de merak sarardım,hakkını vererek yapabilenleri (tabiki başkalarının hayatını riske atmadan) çok takdir ediyor ve imreniyorum:rendeer:

GKN

Bu kadarmı yorumun GKN'cığım...
Tabi kazadan sonra uslu çocuk tripleri oynamak hıı...Yetmez bu kardeşim...:bounce:

tabiki bu kadar abi, 1 de asılıpta kıç ssallayan, 2 ye çakamıyan bi adamın videosuna bide yorummu yapim:queen:
halbuki ne kadar güzel çekmiş, 2 sallla yürü abi:mrgreen:

Son düzenleme:
tabiki bu kadar abi, 1 de asılıpta kıç ssallayan, 2 ye çakamıyan bi adamın videosuna bide yorummu yapim:queen:
halbuki ne kadar güzel çekmiş, 2 sallla yürü abi:mrgreen:

Eh buda idare eder artık babocan..:bounce:
Yorumuna sağlık pardon diline..:wiinkk:

millet hareket pesınde valla sur adam gıbı motorunu ne gerek var sankı ıı oluo bunlara

Trafiğe kapalı alanda yapılan tek teker denemeleri akıllıca olmasa da kabul edilebilir bir davranış. Fakat, trafik ortamında tek teker yapanlara söylenecek tek söz var : psikopat.

Paran çoksa, düşe kalka, kıra parçalaya öğrenecen teker yapmasını, böle böle pişecen! :)

Yazık olmuş , yalnız bu adam öyle amatöre benzemiyor ya , giyinişi motoru profosyönel gibi görünüyor. Acaba çakma Rossi mi bu :)

Ne de olsa her ülkede her milletten mutlaka birkaç tane çakma Rossi çıkar kanımca..:p

hahhaah allah sonunu bununkı gıbı yapmasın motor profesyonelde motorcu profesyonel mı acep

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar