tekteker sevene özel msn ve mail hizmeti

merhaba arkadaşlar ;

tekteker seven arkadaşlarımız bu linkten @tekteker.net uzantılı msn & mail alabilirler.

alacağınız adresin hotmailden hiçbir farkı yoktur.

link : https://signup.live.com/signup.aspx...=&ts=5305908&sh=PSNB&rollrs=12&lic=1&id=66055

not: site reklamı yapmıyorum , siteye de bakarsanız zaten sadece msn dağıtıyorum.
not 2: yonetici , admin vs gibi adresler almassanız sevinirim.

not 3: şu an kullandığınız adresteki tüm kişileri tek bir işlemle yeni alacağınız adrese taşımayı öğrenmek için tıklayınız.

sorusu olan herkese yardım edebilirim.

Valla biri daha MOTO guruP msn kurdu ekledik bi cacık olmadı buda öle olmasın bAKEM

bunda bi sorun olmayacağı düşüncesindeyim , normal hotmail gibi kullanabileceksiniz...

Mersin İl Temsilcisi
güzel çalışma yapmışsın alicim ama keşke ikiteker.net filan yapsaymışsın.

emeğine sağlık

gökhan abi aslında bunu yapmayı senden yola çıkarak düşündüm , gerek face de olsun gerek mesajlarında olsun tekteker kelimesi yogunca geçiyor.

yapayım birileri faydalanır dedim :)

güzel çalışma yapmışsın alicim ama keşke ikiteker.net filan yapsaymışsın.

emeğine sağlık

abi önce tekteker merakı vardı yogunca o ara bu tekteker.info almıştım sonra bu domaini iyice takip edip bunu aldım.

msn& mail hizmeti devam edecek , ama şöyle 1 sene sonra felan güzel bi tekteker videolarının yayınlandığı video sitesi hoş olabilir :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:07 ----------

benim adresimde [email protected] dileyen tüm arkadaşlarım ekleyebilir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar