TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

onur cbr sana başka yakışıyor gerçekten... motorunu satmadığına sevindim... fuar zamanına kadar hemi daha çok tecrübe edineceksin hemi makinenin hakkını vereceksin... gözlerim cuma günü sizleri arayacak..yanımda olmanız beni gururlandıracak..sağolun....
benide seni göndermek grurlandıracak kardeşim bayrak sırası sende :)

benide seni göndermek grurlandıracak kardeşim bayrak sırası sende :)

eyvallah onurcum sağolun.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------

mahalleden bir kardeşimizi hatay a gönderdik..onunla birlikte 5 asker daha vardı.... biraz duygulandım....:):) daha yeni geldim....

eyvallah onurcum sağolun.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------

mahalleden bir kardeşimizi hatay a gönderdik..onunla birlikte 5 asker daha vardı.... biraz duygulandım....:):) daha yeni geldim....

Hepsi bizim kardeşlerimiz evlatlarımız....HER TÜRK ASKER DOĞAR vatan sevgisi peygamber ocağı kimse yıpratamaz yok edemez....Allahın izniyle yapar görevini gelirsin kardeşim...

Hepsi bizim kardeşlerimiz evlatlarımız....HER TÜRK ASKER DOĞAR vatan sevgisi peygamber ocağı kimse yıpratamaz yok edemez....Allahın izniyle yapar görevini gelirsin kardeşim...

aynen öyle abi..... gideceğiz üzerimize düşeni yapıp geleceğiz.... bu sayfaya bakıp duygulanacağım.... iyiki varsınız..iyiki yanımdasınız...sağolun...

Tekrar yazayim :) simdiden hayirli tezkereler Allah yar ve yardimcin olsun ...dikkat et kendine
Komando oluyormusun bundan daha buyuk onur gurur varmi

Son düzenleme:
3 ay Eğirdir dağ komando okulunda acemi eğitimi aldıktan sonra Kayseri hava indirme taburunda yedek subay olarak görev yaptım.2007-2008 yılları arasında.Güzel yer ama askerlik biraz zor özellikle de acemilik.Eğer 1. bölüğe düşersen büyük bir ihtimalle paraşütçü olacaksın.Bu senin usta birliğinde rol oynar çünkü paraşütçü olanların büyük bir kısmı aynı kışla içerisinde hava indirme taburuna gönderiliyor.geriye kalanların Dağıtımı genelde doğu ve güney doğuya.Bunlar kısa bilgiler benden sana.Merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Tekrar yazayim :) simdiden hayirli tezkereler Allah yar ve yardimcin olsun ...dikkat et kendine
Komando oluyormusun bundan daha buyuk onur gurur varmi

tekrar sağol iyi dileklerin için...

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------

3 ay Eğirdir dağ komando okulunda acemi eğitimi aldıktan sonra Kayseri hava indirme taburunda yedek subay olarak görev yaptım.2007-2008 yılları arasında.Güzel yer ama askerlik biraz zor özellikle de acemilik.Eğer 1. bölüğe düşersen büyük bir ihtimalle paraşütçü olacaksın.Bu senin usta birliğinde rol oynar çünkü paraşütçü olanların büyük bir kısmı aynı kışla içerisinde hava indirme taburuna gönderiliyor.geriye kalanların Dağıtımı genelde doğu ve güney doğuya.Bunlar kısa bilgiler benden sana.Merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.
Allah yar ve yardımcın olsun.

inşallah birinci bölüğe düşerim.... ama her şey nasip kısmet.... beni eğitimler değil üzerimde var olan göbek korkutuyor.... 2004 yılından bu tarafa uzun yol şöförlüğü yapıyorum... hareket sıfır olunca göbek aldı başını gitti... ama yapacak pek bişey yok..orda bu gödek derdinden kurtulup aslan gibi göbeksiz olarak döneceğim...

bu arada bilgilerin için teşekkür ederim.... çarşı izinlerinde fırsat buldukça burdan yazacağım..kulaklarınızı çınlatacağım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:37 ----------

bide şu var... aynı tugay a düşen arkadaşlar var..... arkadaşlar derken silüs alırken tanıştıklarım falan.... adamlar 3 günden beri teslim oluyor...forumdan numaramı alan arıyor.... salı-çarşamba giden arkadaşlar var... bu gün de var... beni neden en sona bıraktılar anlam vermiyorum... diyerlerinden yaşım büyük ve geç gitmemmi buna sebeb... yani adam benle aynı tugay a gidiyor ama benden 4 gün önce teslim oldu neden....

Dün aradım ama asıl şeyi söylemeyi unuttum şimdi söyleyeyim Hayırlı Teskereler... Gitmeden ecza deposu tecrübelerini aktarman çok iyi oldu abi...Büyük bir yükün altına girmekten kurtardın beni yoksa ben direk imzalayacaktım sözleşmeyi... Tekrar teşekkürler...

Dün aradım ama asıl şeyi söylemeyi unuttum şimdi söyleyeyim Hayırlı Teskereler... Gitmeden ecza deposu tecrübelerini aktarman çok iyi oldu abi...Büyük bir yükün altına girmekten kurtardın beni yoksa ben direk imzalayacaktım sözleşmeyi... Tekrar teşekkürler...

eyvallah adamım ne demek her zaman yardımcı olmak isterim sizlere... bu güne kadar herkese elimden geleni yaptım.. hakkında hayırlısı olsun... istanbulda olsan bir selamımızla direk ecza deposu işine başlarsın öyle senet falanda olmaz....

RAMÇOOOO O GÖBEK GİDECEK HEHEHEHEHEEH NE GÜZEL FİT OLUP GELECEKSİN AMA GELİNCE SAKIN ŞİŞMANLAMA TUT KENDİNİ YEME BURALARDA :)

yatıyonmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:cyclopsan aloooooooooooooooooooooooo:pale:yat yat askerde yatamasın

cakma motorcu gülegüleee:queen::queen::bounce::bounce::pr:

sen çakma motorcusun.... çakma pimapenci orjinal sineklikçi....:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------

RAMÇOOOO O GÖBEK GİDECEK HEHEHEHEHEEH NE GÜZEL FİT OLUP GELECEKSİN AMA GELİNCE SAKIN ŞİŞMANLAMA TUT KENDİNİ YEME BURALARDA :)
onurcum en çok ona seviniyorum... fit ramço..... göbek bir kere erise bir daha olmaması için boğazımı tutarım... yeterki erisin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------

yatıyonmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:cyclopsan aloooooooooooooooooooooooo:pale:yat yat askerde yatamasın

yatıyom yatıyorum yatıştayım.. nedenmi dersin..... askerde yatamayacağımda ondan...

la sen daha gitmedinmi:queen:
ne güzel bir duygu ya ggeldiğim 4 sene olacak nerdeyse:queen:

la sen daha gitmedinmi:queen:
ne güzel bir duygu ya ggeldiğim 4 sene olacak nerdeyse:queen:

ben zamanında gidip gelseydim gittiğim yılı unutmuş olacaktım... ama demekki hayırlısı buymuş....

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------

Uploaded with ImageShack.us

ahada biletimi çektim.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------

e beyler kaç kişi ramçoyu uğurlamaya gelecek...????

gelecekleri ben karşılayacağım...
1- cenk şenver
2-mahonnyy
3- by hazin
4- cbr1100xx
5-unnamed
6-speedy2
7-piyanist_irf ???
8-onur.Y
9-facob
10- victorist
11- mehmet
12-??????
cuma günü gelmek isteyenler 18:00 dan sonra bana ulaşa bilrler .. cenk şenver 0536 986 46 74 ... pendik köprüsü e5 üzerinden daha uygun olur gelecek arkadaşları almam... gelecek olanlar listeye adlarını eklesinler....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar