TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

abi otobüste aklımda olan senin makinanın sesi ve akıllarda bıraktığı güzel görüntüsü olacak... fotoları çekenler zaten buraya yükleyecekler..sağolsun araçıyla gelecek olan bir arkadaşım fotoğraflama ve buraya yükleme işini üstlendi.... bir kaç gün sonra mt de son zamanların en güzel asker uğurlama konvoyuna şahit olacak....

Allahın izniyle kardeşim.....

Merhaba arkadaşım öncelikle kazasız belasız hayırlı teskereler dilerim.Hergün en az 2 kere foruma girerim bütün konuları dolaşırım fakat motosikletim olmadığı için pek konulara vakıf olamıyorum fakat sizleri hep takip ederim Allah yolunu açık etsin çarşı izinlerinde falan yazarsın yine aratma kendini :) sen askerden gelene kadar bi motosiklet alırım diye temenni ediyorum o zaman yüz yüzede tanışma fırsatımız olabilir:)

Merhaba arkadaşım öncelikle kazasız belasız hayırlı teskereler dilerim.Hergün en az 2 kere foruma girerim bütün konuları dolaşırım fakat motosikletim olmadığı için pek konulara vakıf olamıyorum fakat sizleri hep takip ederim Allah yolunu açık etsin çarşı izinlerinde falan yazarsın yine aratma kendini :) sen askerden gelene kadar bi motosiklet alırım diye temenni ediyorum o zaman yüz yüzede tanışma fırsatımız olabilir:)

yüzyüze tanışırız dert etme....iyi dileklerin için teşekkür ederim...

ramazan ins.orada olacagim...
kuzenim izinli olursa oda gelecek hep beraber senin gidisini kutlayacagiz:)

daha burdamısın len tek teker topaç ramço...:queen:

ağa daha burdayım..cuma akşamı gideceğim..senin sevmediğin asker konvoyu ile:cherry:.... ama benim konvoyda silah atan olmaz, ağzından salyaları akarak nara atanlarda olmaz, camdan sarkanlarda olmaz.... ama konvoy olur....:cherry::cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:03 ----------

ramazan ins.orada olacagim...
kuzenim izinli olursa oda gelecek hep beraber senin gidisini kutlayacagiz:)

oooo selam söyle ebubekir beklerim buyursun gelsin....

Cuma akşamı buluşuyoruz...EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER ben onurla -cbr125 - benim motorla geleceğim gelmemiz akşam 08,00-08,30 u bulur...öpüldünüz....Daha erkende olur büyük,ihtimalle...

Cuma akşamı buluşuyoruz...EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER ben onurla -cbr125 - benim motorla geleceğim gelmemiz akşam 08,00-08,30 u bulur...öpüldünüz....Daha erkende olur büyük,ihtimalle...

abi istediğiniz saatte gelin ama bir aksilik olmazsa biz 08 gibi konvoy a başlayacağız... erken gelin birazda muhabbet edelim.... zaten 21 00 da otobüse bineceğim kaynarcadan....

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------

:flower:ramco datiye gidiyo gidiyo gidiyo:king:

hehheheh bu kadar sevineceğini bilsem önceden giderdim ağa...:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------

e beyler kaç kişi ramçoyu uğurlamaya gelecek...????

gelecekleri ben karşılayacağım...
1- cenk şenver
2-mahonnyy
3- by hazin
4- cbr1100xx
5-unnamed
6-speedy2
7-piyanist_irf ???
8-onur.Y
9-facob
10- victorist
11- mehmet
12-??????
cuma günü gelmek isteyenler 18:00 dan sonra bana ulaşa bilrler .. cenk şenver 0536 986 46 74 ... pendik köprüsü e5 üzerinden daha uygun olur gelecek arkadaşları almam... gelecek olanlar listeye adlarını eklesinler...

güncel liste...

Konvoya mete_han'ı çağırmayı unutma ve ısrarcı ol :p
Fırsat bulursan arada bir bize bi asker selamı çakarsın artık :) Seviniriz.

Konvoya mete_han'ı çağırmayı unutma ve ısrarcı ol :p
Fırsat bulursan arada bir bize bi asker selamı çakarsın artık :) Seviniriz.

zaten bu konu asker selamı için mevcut..çarşıya çıktığımda selam kelam verip kendimden habeerdar edeceğim sizleri...

mete kankam her ne kadar konvoy u sevmesede işini gücünü ayarlarsa sırf benim için geleceğine eminim... ama adam özel şöför akşam kaçta çıkacağı belli değil.... erken çıkarsa gelecek.... zaten gelirse özel bir kaç fotosunu koymalarını rıca edecem...

kardeş hayırlı teskereler selametle git gel bi an önce . bende gelmek isterdim fakat işten 11 de cıkıyorum :(

beyler motorun ilanını geri çektim :) fuara kadar satmayacağım fuardada 2012 cbr 600 rr a da peşinat niyetine motorumu verip krediyle 600 rr alacağım bilginize yani uzun lafın kısası cuma günü cbr 125 orda olacak Allahın izniyle :)

göbek falan kalmaz merak etme . ben 110 kg gittim 78 kg döndüm. yemekler çok güzeldir ancak yediğini misliyle yaktırırlar.:mrgreen:

tecrübeye sabit olduğundan bende 87 kilo olarak gidip 70 kğ dönmeyi planlıyorum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

beyler motorun ilanını geri çektim :) fuara kadar satmayacağım fuardada 2012 cbr 600 rr a da peşinat niyetine motorumu verip krediyle 600 rr alacağım bilginize yani uzun lafın kısası cuma günü cbr 125 orda olacak Allahın izniyle :)

onur cbr sana başka yakışıyor gerçekten... motorunu satmadığına sevindim... fuar zamanına kadar hemi daha çok tecrübe edineceksin hemi makinenin hakkını vereceksin... gözlerim cuma günü sizleri arayacak..yanımda olmanız beni gururlandıracak..sağolun....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar