Tekteker Ramço askerde bile rahat durmadı... Bir hayırlı olsun u hak etti...

şuan itibariyle bir tvs apache sahibi oldum..2012 model çanta demiri var..plaka russat dahil 4200 e aldım.. bir kısmı taksitlle.... sadece hafta sonları binmek için.. denizli sıcak memleket nede olsa..... motorcuyuz çılgınlık içimizde var....

birkaç foto atalım bari...

buda yeni motorcu...

kanka hayirli ugurlu olsun tekerin düz bassin ne gerek vardi demiyom olan olmuş yalniz başka renk yokmuydu aga bune kırmizi kırmızı güle güle bin ortak..

dikkat et yakalanma askerın arac kullanması yasak dıye bılıyorum senın ehlıyetını almadılar mı

hayırlı uğurlu olsun ybr den sonra hızlı gelmiştir :) güle güle kullanın tekeriniz düz bassın

Hayırlı olsun da anlamadım askerken çarşı izninde Denizli demi bineceksin
sonra niye cbf 150 almadın:p

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan dikkatli ol nede olsa askersin başın derde girmesin

arkadaşlar hepiniz sağolun... çok dikkat etmeliyim farkındayım ama bu aşk engel tanımıyor....

Ramazan hayırlı olsun, kazasız belasız bin inşallah.
YBR'den sonraki izlenimlerini birçok kişi merak edecektir.
Müsait bir zamanda kısa bir değerlendirme yaparsın.
Şafak kaç bu arada?

Hayirli olsun tekerin duz bassin apache kullananlarin artmasi guzel bisey:) umarim kask ve tam korunma ekipmanlariniz vardir

hayırlı olsun,kazasız belasız kullan tabi ama...

gerçekten gerek varmıydı merak ediyorum.....haftasonları illahki bineceksen kiralayabilirdin...

bilemedim ama bana mantıklı gelmedi...

vardır bir bildiğin herhalde.....

ulem atın ölümü arpadan olsun
hayırlı vede uğurlu olsun kazasız belasız inşallah

ramazan hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin. Çarşı izinlerinde kullanırsın. İzinde İstanbuldan getirdeysin keşke motoru. Bigün ayarlayalım seninde dahil olabilcen bi gezi yapalım güzel olur. Cumartesiye ayarlarız. Bu pazar gezi var ama sana uymaz doğal olarak. Bu arada Denizli'nin polisleri biraz sıkıntı çıkarır aman dikkat et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar