tekteker ARİF misafirimizdi

cadı sen istersen bizim hayabusaya kilit videosunu bidaha izle öyle karar ver artçı olmaya oky. :)

muhabbetinizi iştahla takip ediyorum:p

takip etme sende katıl :wiinkk:

320 gördüm hayabusayla çığlık atıyordu gazı bıraktım ya bir bayanın sesi hayabusadan fazla çıkıyormuş:queen:, kim olduğunu söyleyemem özel:cat:

inanırım geçen akşam bi çiftle tanıştık.. bayan arkadaş acemi. motosikletin bırak haraket etmesini durdugu yerde hafif bir gaz verdi kızın çıglıgı parkı inletti resmen :queen:

cadı sen istersen bizim hayabusaya kilit videosunu bidaha izle öyle karar ver artçı olmaya oky. :)

yeterince izledim hocam güzel video :p

Son düzenleme:
1000 cc 2005 model ve üstü suzukiyi tek geçerim performans süper 5 vites 299 u yazıyor tablaya:cat:

5. vites 299 yazıyo ve 500 devir daha yürüyo
benim K5 in topspeed ölcümünü bizim hayabusa ile yaptım 330 görüyodu
videoda ekledim ama bütün videolarımız kilitlendi sitede maalesef.
hatta şuan elimde bi video daha var onu koysam üyeliğimi bile silerler
bu yüzden yayınlamıyorum artık video

takip etme sende katıl :wiinkk:

inanırım geçen akşam bi çiftle tanıştık.. bayan arkadaş acemi. motosikletin bırak haraket etmesini durdugu yerde hafif bir gaz verdi kızın çıglıgı parkı inletti resmen :queen:

yeterince izledim hocam güzel video :p

cadı, bu dediğim arkadaşım da makine kullanıyor:cat:

5. vites 299 yazıyo ve 500 devir daha yürüyo
benim K5 in topspeed ölcümünü bizim hayabusa ile yaptım 330 görüyodu
videoda ekledim ama bütün videolarımız kilitlendi sitede maalesef.
hatta şuan elimde bi video daha var onu koysam üyeliğimi bile silerler
bu yüzden yayınlamıyorum artık video

doğru söylüyorsun o limitlere kadar çıkıyor, ben cumartesi 13.500 devire kadar çıktım k7 ile. 1000 rr larda 315 -320 zorluyor
suzukinin yeni nesil teknolojisi çok iyi yakıt ve performans:cat:
handa yol tutuşta on numara ama yakıt ve performans düşük kalıyor suzukiden sonra.

Hondanın yol tutuşu süper , güven verdiği için viyadüklerde gaz kolu ile oynamadan geciyosun (tapa gaz )
ben k5 in depoyu 280 de kucağıma aldığımı bilirim otobanda kasise vurunca
hondada böyle şeyleri yaşamıyorsun

Hondanın yol tutuşu süper , güven verdiği için viyadüklerde gaz kolu ile oynamadan geciyosun (tapa gaz )
ben k5 in depoyu 280 de kucağıma aldığımı bilirim otobanda kasise vurunca
hondada böyle şeyleri yaşamıyorsun

süpersin:cat: al bi deli daha, bende bir kaç kere yaşadım deli oluyooo
k serisi çıktığında 2005 sezonunda duyduğum kadarıyla 6 kişi vefat etmişti,
sekmelerdeki öntekeri boşa aldığında panikleyip genelde kaza geçirdiklerini düşünüyorum, yeterli tecrübe sahibi olmayan motosikleti iyi tanımıyanlar bu hataya çok düşüyor.

K5 her binicinin hayatında sahip olması gereken bir motor
hem kilo cok hafif hem beygir fazla ,makinada kısa ve compakt olduğundan ortaya bir canavar cıkıyor haliyle.
K5 ten önce 2005 R1 im vardı suzuki biraz fazla hırçın, lastik tam ısınmamış ise 4. viteste bile pati çektiği hissedebiliyorsun hızlanma anında .
Selcuk tam kafa dengi cıktık seninle yol yapmak isterim eminim keyifli olacaktır

Son düzenleme:
hem kilo cok hafif hem beygir fazla ,makinada kısa ve compakt olduğundan ortaya bir canavar cıkıyor haliyle.
K5 ten önce 2005 R1 im vardı suzuki biraz fazla hırçın, lastik tam ısınmamış ise 4. viteste bile pati çektiği hissedebiliyorsun hızlanma anında .
Selcuk tam kafa dengi cıktık seninle yol yapmak isterim eminim keyifli olacaktır

abi bu selçukla kafa dengi olamazsın...
selçuk kel senin maaşallahın var...

evet inşallah bir gün buluşuruz keyifli olacaktır:cat: k-5-6ve7 serisini kullandım
tam deli işi
çamlık tarafına inersek mutlaka kardeşimle gelip bir çayınızı içeriz iki sohpetin belini kırarız:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar