TEKRAR MERHABAA

Forumdaki herkese merhaba, aslında siteye daha önceden başka mail adresiyle kayıt olmuştum ama mail adresimi değiştirdiğim ve eski nickimi değiştirmek istediğim için yeniden kayıt oldum. Uzun zamandır foruma katılamıyor ve takip edemiyordum. Artık hep aranızda görürsünüz beni :cherry: . Ben Ankara'dayım, bilgisayar programcılığından yeni mezun oldum. Bir iki hafta içinde 125-250 cc arası bi motor alıcağım. İstanbul'a gelirsem hep beraber takılırız. Fotolar güzel çıkmış bu arada :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin.
görüşmek üzere :bounce:

Benim moderator arkadaşlara bir sorum olucak. "Her zaman beni cevaplardan haberdar et" seçeneğini EVET yapmama rağmen, benim açtığım konulara yanıt gelince, 'yanıt geldiğini bildiren bir mesaj' belirttiğim eposta adresime gelmiyor. Bu sorun diğer arkadaşlarda da var mı? :pr:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ghost Rider aramıza hoşgeldin :thumleft:

Mail gelmemesinin nedeni kayıt olurken verdigin mail adresi hatalı olabilir ya da serverda mail trafiginde aklık sorun olmus olabilir. Cevap geldiğinde bana haber ver secenegi soruncuz calisiyor :cat:

Kayıt olurken verdiğim mail adresim doğru, çünkü kayıt işleminin onaylandığını belirten bir mesaj, kayıt olurken belirttiğim mail adresine geldi. Serverdan galiba...

invent eline sağlık kardeş, ankaradaki motorcu arkadaşlar bi arada biz buluşup, bi gezi yapalım, ankaradan da bi kaç resim olsun forumda...

Sinan kardeş o avatardaki resim ne yaw, başka resim bulamadın mı :pale:

Ghost Rider' Alıntı:
Kayıt olurken verdiğim mail adresim doğru, çünkü kayıt işleminin onaylandığını belirten bir mesaj, kayıt olurken belirttiğim mail adresine geldi. Serverdan galiba...

invent eline sağlık kardeş, ankaradaki motorcu arkadaşlar bi arada biz buluşup, bi gezi yapalım, ankaradan da bi kaç resim olsun forumda...

Sinan kardeş o avatardaki resim ne yaw, başka resim bulamadın mı :pale:

ELİ WALLACH 'a laf yoook :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar