tekrar herkese merhaba fakat..

arkadaşalar uzun zamandır foruma giremiyordum tekrar herkese merhaba yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldin fakat dikkatimi çeken bişey var giremediğim süre içerisinde yazılanlara şöyle bi göz attım da sanki tarih tekerrür misali takip edebildiğim zaman daki konu başlıklarına çok yakın başlıklar açılmış hemen hemen aynı şeyler tekrar konuşulmuş gibi geldi bana paylaşmak istedim bunu sizlerlede yada bana mı öyle geldi acaba benim gibi uzun zamandır giremeyen varsa veya hiç aksatmamışlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim
herkese kazasız belasız sürüşler

Sitede açılacak konu kalmadığını düşünüyorum artık bi konu paylaşmak istiyorum arama yaptığımda karşıma birden fazla konu başlığı çıkıyor. herşeyin bir sınırı varmış :p

olabilir tabi ama belkide biraz da hayalgücümüzü zorlayıp yeni fikirler üretmeliyiz gerçi bu aralar siteye nadir uğrayan biri olarak bunu demeye hakkım yok aslında :)

aga hoşgeldin.. Konular hep bi yerde birbirine bağlanıyo zaten.. açsak ne açmasak ne :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar