Teknik Yardım Gerekli Dostlar...(ADSL/Tarife Değişimi/Limitli/Limitsiz Hk.)

Super Moderator
Çok anlatmaya istekli olmasam da adetten kısaca anlatayım hadi; varsa bağlantı asistanına(ki hiç hazetmem:farao:)(Şimdi örnek ver diyeceksin; Superonline Guide, TNN Asistan...vs), yoksa Windows Çevirmeli Bağlantı Sİhirbazına 0822 ile başlayıp 7 hane ile devam eden telefon numarasını giriyorsun.Fax modem (ki aynı aygıtı bilgisayarından fax çekebilmek için de kullanabiliyorsun) numarayı çevirerek sunucuya bağlanıyor, girdiğin kulanıcı adı&şifre kontrol edildikten sonra internete bağlanmış oluyorsun.
Girecek bir kullanıcı adı, şifren yoksa o zaman numara kısmına 146 yazıp 3-5 katı fiyata internet kullanmak da mümkün.(Türk Telekom sağ olsun:p)

bişey diycem niye normal kullanıcılar gibi...(bknz..ben..)girmiyorsunuz internetede böyle kendinize eziyet ediyorsunuz...

Whyyy...whyyy..whyyy...geeeriiiliğe ne gerek var...

Super Moderator
Genelde biz de siz sıradan insanlar gibi bağlanıyoruz nete:p(bkz. sen), ama teknik sorunlardan dolayı kablosuz bağlantıyı desteklemeyen ve ethernet portu olmayan bilgisayarlarla başbaşa kaldığımızda dial-up bağlantıya zorunlu oluyoruz.

Yoksa bu tempoda dial-up kullansam bana ne sabır ne para dayanır...

Mete normal bir net kullanıcısı olabilir ama normal bir pc kullanıcısı değildir. Yanlış anlaşılmaları ortadan kaldıralım :queen:.

Super Moderator
Pc'yi nasıl kullandığını, nasıl deldiğini kendi ağzından dinledim de normal olduğuma bir kez daha şükrettim:p

Genelde biz de siz sıradan insanlar gibi bağlanıyoruz nete:p(bkz. sen), ama teknik sorunlardan dolayı kablosuz bağlantıyı desteklemeyen ve ethernet portu olmayan bilgisayarlarla başbaşa kaldığımızda dial-up bağlantıya zorunlu oluyoruz.

Yoksa bu tempoda dial-up kullansam bana ne sabır ne para dayanır...

dostum yanlış anlama benim lap top kullananlar antipatim ve şiddet eğilimlerim vardır...niçınnn lap top...niçınnn...

vay be milletin diline doladık valla...:)

bi daha sizle salaklıklarımı paylaşmıcam lo...:p

transsg8.png

Bilgisayara bişey bulaştı! 2006 Ekim :p 114 YTL fatura geldi!

Hemen sınırsıza geri geçtim...

3 saat geç bile indirse ; kaç para fatura geleceğini biliyosun...

dostum ben deep freezeciyim..Şimdi kontrol altına aldım...devre dışı bırakabiliyorum...rahatım...hiç sakıncasını görmedim...bütün dünya deep freeze kullansa hayat bayram olsa...hacker analar işsiz kalsa değilmi...ne bulaştı...:silent:

dostum ben deep freezeciyim..Şimdi kontrol altına aldım...devre dışı bırakabiliyorum...rahatım...hiç sakıncasını görmedim...bütün dünya deep freeze kullansa hayat bayram olsa...hacker analar işsiz kalsa değilmi...ne bulaştı...:silent:

Walla abi bilmiyorum ben de anlamadım! Bilgisayarda 3 - 4 tane DOWNLOAD programı vardı. Sanırım onlardan kaynaklanan birşey olabilir!
PC 'de NOD32 AntiVirüs var.1 yıl önce para verip aldık. Virüs fln olması imkansız.

--- edit ---

Mete abi ; sırada ne proje var! Laptop'a "CD -ROM SÜRÜCÜ" mü takıyoz.. :p

ben fazla anlamam zaten...deep freeze bilirim başkada bişey bilmem...nedense kimse kullanmıyor...cafeler hariç...indirilen programların büyük kısmında virüs olabiliyor değilmi...deep freezeden daha etkili bir sistem varmıdır...mesela bende vardı bazı virüs programları...bir keresinde virus yedim...ekranda bir alarm çalmaya başladı...bildiğin ambulans sesiyle...truva atı yakalandı...diye...etkisiz hale getiri tıklıyorum...bişey olmadı...sonra cafe bunu yükledi bir daha bu sıkıntıyı yaşamadım...

Abi ; NOD32 ' yi tavsiye ederim.
Hem kaliteli , hem güvenli , hem de çok sağlam...

Eğer lisanslı fln alırsan daha ii olur. Sürekli kendini güncelliyor. Hiç birşey kaçırmaz...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Halledemedinmi sorunu? Hadi yat artık enerji topla yarına da bırak biraz...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar