Beyler fazla bilgi kirligi olduğu için bu işi yapan arkadasimla konuştum tek bir sebebi var, ilk el yani sifir olarak alirken ABD bayrakli alindigi takdirde devletin KDV si ÖTV si eklenmiyor bu yüzden ABD bayrakli olarak ilk el aliniyor,2.elde ise türk bayrağına ceviremiyorsunuz.Bu yüzden 2.el alan kişi beğendiği tekneyi alir bayraginin ne olduğu onu ilgilendirmez.Ayrıca türk bayrakli teknelerin yillik işletimi daha ucuz oluyormuş ABD bayrakliya göre.Yani mazotu vs. indirimli alma sansi yok,yurtdisina gitmiyor ise.Yillik ukemiz içinde işletim ABD bayrakli olduğu takdirde daha çok. Yani tek artisi ilk el olarak alindiginda vergiden kurtuluş. Ayrıca geniş bir pazar olmadigi için yurtdisindan tekne alimlarida yabanci bayrakli artisini sağlıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------
Ayrica Türk bayrakli tekneyi istediğin yere koyabiliyorsun mesela bir yalı sahibi iseniz önüne koyabilirsiniz.Yurtdisi bayrakli teknelerde boyle bir şey söz konusu değil. Türk bayrakli tekne işletim olsun kullanım olsun daha kullanisli tek fark 0 alirken ortaya cikiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
Yılda 1500 usd masrafla Delaware de bir offshore şirket kurup tekneyi bu şirkete kaydettirirsiniz. Vergisiz yakıt ( litresi 1 tl civarı) ve yüzbinlerce lira vergiden yırtarsınız. Sırf bu işden geçinen küçük ülkeler var. Amerika en formalitesiz en fazla ve kolaylık sağlayan. Ben tercih etmem, yabancı bayrak ile kendi ülkemde dolaşmak benim içime oturur, ama tercih edenler var tabi.
Böyle bir durum sadece tekne ile yurtdisina cikista oluyor ama bizim insanimiz buna rağmen kimseye o parayi yedirmiyor çünkü pompa acilis parasi 1000$ gibi bir rakam adi altında onlardan bile parayi aliyormuş.en az 4-5 ton yakit alimi gerekiyor ayrıca,istasyondan değil tanker gelip veriyor.