VERGİ ve BENZİN
Gözüm kanadı videodaki yazıyı okuyacam diye mk
Çalışmamış, alın teri dökmemiş ama ama sözde mümin babası sayesinde devletin imkanlarını kullanıp gemicikler alarak servetine servet katıp, o parasını imkanlarını sövüşlediği devlete vergi ödememek için gemisine malezya bayrağı taktıran ama her fırsatta müslümanlık havası atan evlatlar ve görmezden gelip din dersi vermeye kalkan sığırlar var bu ülkede.
ulan bu onun bunun evlatları birkaç milyon dolara aldıkları teknelere 350 dolar vergi ödememek içinmi amerikan paçavrası asıyorlar.vay anasını be gelsinler ben asgari ücretimle öderim onların vergisinide.benim hyosunga 650 tl trafik sigortası verdik yahu.acaba bizdemi amerikan plakası alsak.
haklısın hocam durum vahim
Sadece bu kadarla kalsa. Mesela burada takılan sığırın biri beni bimere şikayet etti. Ben burada kendisine aşağılayıcı hitaplarda bulundum. Onun için şikayet etmemiş, biat ettiği birine hırsız dediğimi düşünerek! (isim geçmeden bu kanıya varmış sığır) benden şikayetçi olmuş. İfade vermeye gittiğimde adamlar şaşırdı. Bu nasıl bir mahluk ki, kendisine bu kadar laf etmişsin sesini çıkarmamış da başkası adına senden şikayetçi olmuş gibisinden.
Sadece bu kadarla kalsa. Mesela burada takılan sığırın biri beni bimere şikayet etti. Ben burada kendisine aşağılayıcı hitaplarda bulundum. Onun için şikayet etmemiş, biat ettiği birine hırsız dediğimi düşünerek! (isim geçmeden bu kanıya varmış sığır) benden şikayetçi olmuş. İfade vermeye gittiğimde adamlar şaşırdı. Bu nasıl bir mahluk ki, kendisine bu kadar laf etmişsin sesini çıkarmamış da başkası adına senden şikayetçi olmuş gibisinden.
siz bunlara birde indirimli mazot verildiğini duysanız neler neler derseniz....
Çalışmamış, alın teri dökmemiş ama ama sözde mümin babası sayesinde devletin imkanlarını kullanıp gemicikler alarak servetine servet katıp, o parasını imkanlarını sövüşlediği devlete vergi ödememek için gemisine malezya bayrağı taktıran ama her fırsatta müslümanlık havası atan evlatlar ve görmezden gelip din dersi vermeye kalkan sığırlar var bu ülkede.
Bu kullanıcı her yere İslam ve Müslümanlık ile ilgili düşmanca yazılar yazıp karalama yaparcasına konuşmasa daha etkileyici olabilir....
malesef çoğu siyasi konuda bu şekilde yorumlarını gördüğüm için bu adamın dediklerine mantıklı ve doğru olsa dahi gram itibar etmiyorum(
Yani eleştiriyi yapan adamlar bu kafada insanlar olursa bu adamlar daha çoook gemicier uçakcıklar alır malesef(
Çok parası olanların ülkeye yatırım yapmama gibi bi rahatsızlıgı varda o yuzden