[Tekirdağ - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en son üzerinden döşemeci harun abinin orda indim sana selamı var bisanı oldukca temiz duruyor

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz derr biz buralardayız bunu çok iyi biliyorsun sende kanka ama aynı mahallenin ayrı sokaklarında geziyoruz burada canlanma yok ha mekanın we gurubun yeri belli

eywallah sakir en kısa zamanda ugrarım

hoş geldin avulatka

o ümmet abi bende tekirdaga geldin sandım

çorludan vespacı abinizde burda ama yakında i nşallah maxi scooter sınıfına geçicem şimdilik et4 150 lıyle ıdare edıyoruz:) :)

boşnak hoş geldin

şakir gene kayboldun he

scooter tavsiyesi..

Selam saygı..
Ben de Çorlu`danım.. Henüz motorum yok ama bu yakınlarda alacağım.. "scooter seçiminde yardım" bölümünde önerilerinizi bekliyorum.. Teşekkürler.. Görüşmek üzere..

Son düzenleme:
slm insanoglu aramıza hoş geldin

Selam saygı..
Hoşbulduk arkadaşlar..
Tekirdağda (t.dağ-çorlu-çerkez..) aprilia bayisi var mı? mesela mojito custom satan..?

Son düzenleme:
bu konuda pek bilgim yok aprilla bayisi olacagını sanmıyorum

istanbuldaki işlerim bitiyor yakında tekirdağa geri dönüyorum...

en son üzerinden döşemeci harun abinin orda indim sana selamı var bisanı oldukca temiz duruyor

deer babamin orda cekildiginiz fotolar hala elime ulasmadi.Bisan konusunda haklisin cunku bu yaz bisan'i bana fazla vermedi o yuzden cok temizdir ve babam cok iyi bi kullanicidir.sen hele 2003 yilinda babamin sattigi '99 titan'i gorseydin icin gecerdi.motor 4 yasinda olmasina ragmen sifir gibiydi

sohpetini yaptık titanın babanda eski motosikletcilerdenmiş hani laf lafı actı güzel sohbetti ama salih hala resimleri atamadı kırklareli mt yavas bu konuda

sohpetini yaptık titanın babanda eski motosikletcilerdenmiş hani laf lafı actı güzel sohbetti ama salih hala resimleri atamadı kırklareli mt yavas bu konuda

zaten bir motosikletciyle en guzel baska bir motosikletci muhabbet yapar.babam eski motosikletcilerdendir.zaten bu hastalik ondan bana bulasti.daha 2-3 yasindayken babamin PUCH'unun uzerine biner oynarmisim :)
hatta ilk motor deneyimim 5 yasindayken o motosikletle yaptim ama tamamen bi kaza olarak.evin garajinda motoru calistirmisim.gaz vermeye baslamisim ve arka teker yere degince ilk motor deneyimimi yasamisim ama sadece metre falan gidebilmisim :) :)

ailece motosikletci olmanız güzel inşallah hep böyle devam eder

tabiki tanısırız smirnouf sogucak artık bizimde köyümüz sayılır kendi köyümden cok gittim vallahi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar