[Tekirdağ - MT]

kankalarım benim canlarım :)

sinan ağa sen motoru al. artık al yani. evlendin barklandın artık tamam geçti bitti al bi tane :)

mehmet, ben işte çalışıyorum, sinan ağa girmiş. lan bi yerden tanıyorum nerden diyorum. tabi samimi dğeiliz. ayrı bölümlerde çalışıyoruz.. MT de resim bölümü var ya. orda resmini gördüm bi ara. saçları uzun ama. aha dedim bu sinan kesin.. sordum sen nerden tanıyorsun falan filan derken.. baktım ki motorcu kanı var..hem de sağlam kan :) tanışmanı isterim sinan ağayla.

Mehmet plakam geldi :) :)

kankalarım benim canlarım :)

sinan ağa sen motoru al. artık al yani. evlendin barklandın artık tamam geçti bitti al bi tane :)

mehmet, ben işte çalışıyorum, sinan ağa girmiş. lan bi yerden tanıyorum nerden diyorum. tabi samimi dğeiliz. ayrı bölümlerde çalışıyoruz.. MT de resim bölümü var ya. orda resmini gördüm bi ara. saçları uzun ama. aha dedim bu sinan kesin.. sordum sen nerden tanıyorsun falan filan derken.. baktım ki motorcu kanı var..hem de sağlam kan :) tanışmanı isterim sinan ağayla.

Mehmet plakam geldi :) :)

bi haftasonu buluşalım ortak bi yerde , ne dersiniz ? Biyerlerde oturur sohbetleriz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar Trakyadaşlarım :) Allahın izniyle Cuma 21i sabah 5-6 Mürefte çıkışlı Gelibolu,Çanakkale,Şehitlik,Troya,Geyikli gezisi yapacağım dileyen takılabilir sağlıcakla kalınız.

Motosikleti
SuZan
bi haftasonu buluşalım ortak bi yerde , ne dersiniz ? Biyerlerde oturur sohbetleriz.

biz zaten haftada 2 bulusuruyoruz ramcoyla.. gün asırıda telefonla gorusuruz zaataliyle :) tanısmak ısterım senınlede sinan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------

Selamlar Trakyadaşlarım :) Allahın izniyle Cuma 21i sabah 5-6 Mürefte çıkışlı Gelibolu,Çanakkale,Şehitlik,Troya,Geyikli gezisi yapacağım dileyen takılabilir sağlıcakla kalınız.

adil abi bu aksam bi motora bakıcam. 4 gündür motor arıyorum alırsam takılırım pesine. motoru denerim uzun yolda

İnşallah Mehmetçim Hayırlısıyla bir al motorunu heryere gideriz:thumleft:

Motosikleti
SuZan
İnşallah Mehmetçim Hayırlısıyla bir al motorunu heryere gideriz:thumleft:

abi bakmadıgım motor kalmadı.. scooterlerın alayına baktım dün gittim racinglere bindim :D hep patlak makinalar.. en son bitane chooper buldum 2012 model 5000km de onada bindim.. km de 25 kurus yaktıgını duyunca geri durdum :D honda almıycam dedim ama döndüm dolandım gene honda bakıcam bu aksam cbf'nin acıkın büyüğünden :)

abi bakmadıgım motor kalmadı.. scooterlerın alayına baktım dün gittim racinglere bindim :D hep patlak makinalar.. en son bitane chooper buldum 2012 model 5000km de onada bindim.. km de 25 kurus yaktıgını duyunca geri durdum :D honda almıycam dedim ama döndüm dolandım gene honda bakıcam bu aksam cbf'nin acıkın büyüğünden :)

Mehmet motoru alacağın yabancıysa acele etme iyice incele motoru bin sür yokuşa vur zaten biliyorsun ne yapacağını sonra pişman olmayasın ...

Mehmet ne oldu beğendinmi motoru ?

Kanka inşallah sende bulacaksın. Yarın gidip bakabilirim kardeş buralarda

Birşey yazayımda,yazılmamış olmasın...

Pazar kaçtık cbf 150 choper 250 ve ben sarozun ılık sularına süperdi iyi gezdik deniz sezonunu açtık gari
Yola çıkıs malkara da uzun kahvaltı ordan keşan park mecidiye kumsal erikli kısa tur ve danişment te taş ızgara yemekk yıktı bizi çöktük.. Serin serin agaç gölgesi süperdi

Yer seçimi okeylendi

Sarozun süprizi kestane takıldı

Herkese selamlar Çerkezköy Çorlu civarında motosiklet lastik balans ayarı yapan bildiğiniz bir yer var mı? Motosiklette ön frende bir titreme var sanırım lastik balasından dolayı yapıyor takılırken de ayar filan yapılmamıştı zaten.

Motosikleti
SuZan
arkadaslar 1 hafta aradan sonra GV250 (tank) me kavuşmuş bulunuyorum..
blank.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar