[Tekirdağ - MT]

tekirdağ selam

nasılsınız.. Ramazan da geldi herkez çekildi köşesine.. Motor kullanmak zor oluyor benim için susuyorum..

Motosikleti
SuZan
12:00 / 00:00 - 00:00 / 12:00 calısıyoruz ramazan. motoru eve girip cıkarken garajda görüyoruz :)

Motosikleti
SuZan
sahuru ettik.
q8d5n.jpg
[/url][/IMG]

pazar günü bir arkadaş ile birlikte motorlar ile Uçmakdere ye gitmek istiyoruz, katılım olursa daha keyifli olur hem tanışmış oluruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mehmet tlf dan mesajını aldım,yaşıyorum:) fakat rahatsızım halsizlik öyleki motoru 2 ayak üstüne kaldırmakta zorlanıyorum:pale:biraz değişme var hayırlısı inşallah sağlıcakla sağlıklı kalın...

Kısa zamanda sağlına kavuşman dileğimle abi.

Mübarek Ramazanda benim için olan dileğin kabul olur inşallah tekrar teşekkürler Mehmed:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

pazar günü bir arkadaş ile birlikte motorlar ile Uçmakdere ye gitmek istiyoruz, katılım olursa daha keyifli olur hem tanışmış oluruz

uçurtma kardeşim ben Müreftede ikamet ediyorum,Mürefteye kadar gelirseniz sağlığım yerinde olursa hiç olmazsa dönüş yolunda size eşlik ederim tanışmış oluruz.Tekirdağın içindenmi?

Motosikleti
SuZan
ramço iftar 28 inde diye biliyorum. dün aksam sezginle konustum ben. gitmeyi düşünmüyorum hacı .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar