[Tekirdağ - MT]

Tabii gidersin,her yol bir yerlere çıkar,gezi motora bindiğin an başlar benim için yanlış yol diye birşey yoktur,önemli olan o yoldan bile zevk alabilmek.

Valla benim yaşadığım yere göre çok şanslısınız çevreniz ormanlarla dolu,stabilize yol takıntınız yoksa gidilebilir,haritadan şimdi baktım gidilebilir görünüyor

Buda bu hafta yapmış olduğumuz gezi,Işıklar dağı başka bir gün yapmıştık

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/119362-motogezi-4-a.html#post3101449

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler Yusuf.Bende haritadan baktığımda Kocaçeşmeden toprak bir yolun Mecidiye ve Erikliye çıktığını gördüm ama emin olmak için birde sana sorayım dedim tekrar teşekkür...

Mehmet sen daha önce Mecidiye ve Erikliye gitmişmiydin? Eğer düşünürsen Ağustos'ta 1inden sonra buluşacağımız uygun biryer ayarlayıp beraber günübirlik veya konaklamalı (gidersek hiç olmazsa 1 gün kalırız)gidelim bu güzel yerlere ne dersin?

Teşekkürler Yusuf.Bende haritadan baktığımda Kocaçeşmeden toprak bir yolun Mecidiye ve Erikliye çıktığını gördüm ama emin olmak için birde sana sorayım dedim tekrar teşekkür...

Mehmet sen daha önce Mecidiye ve Erikliye gitmişmiydin? Eğer düşünürsen Ağustos'ta 1inden sonra buluşacağımız uygun biryer ayarlayıp beraber günübirlik veya konaklamalı (gidersek hiç olmazsa 1 gün kalırız)gidelim bu güzel yerlere ne dersin?
.

+1

Nasıl yaparız Mehmet ordamı buluşalım kamp ücreti nedir biliyormusun?

Motosikleti
SuZan
kamp alanı 15 lıra falandı ama ben kamp alanında kalmak ıstemıyorum. ibrice limanı tepesinde mükemmel bi yer var. gece limanın ışıkları ve kamp atesi mükemmel oluyor.

4 Ağustos pazar günü gidiyorsun,o zaman ibrice limanında bulurum seni...

Motosikleti
SuZan
ne dersin ramço ? ufuk abide yengeyle gezmeye başladı paslıyalım onada rotayı ben sabah çıkarım yola 7 de anca burgazda olurum emaneti alıp hayrabolu üzerinden malkara kesan gecerim keşanda buluşuruz istersen. ister ufuk abiyle gelirsiniz istersen benimle buluşma keşanda olur. ben kaba taslak cıkardım erikli taraflarında rehper ufuk abi. 20-40 km fazlası olabilir rotanın. aksam üstü 5 gibi geri cıkmam lazım benim malkara hayrabolu yolu tedirgin ediyo beni. artçı kıymetli.. birlikte sürersek o yolda daha geç te cıkabilirim. neyse detayları konusuruz

qr6pb.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------

bide muhacir köyde yemek yenicek güzel bi yer var diyolardı ordada yemek işini hallederiz

kanka şimdi yazdım daha müsait zamanım var çünkü.. tamam gideriz. ufuk abim de gelirse çok iyi olur.. oraları da çok iyi biliyordur. günübirlik gidecez sanırım. denize falan girer miyiz ? ufuk abi dalış yapar sanırım :) kanka gidişte gündüz nasıl olsa, bize ters olur seninle gitmek, ya malkarada yada keşanda görüşelim..ama gönüşte o yoldan yanlız göndermem sizi. bizde geliriz. saatlerimizi falan ayarlaylım ne zaman nerde buluşacaz ona göre geliriz.

Bu hafta gezi işi tamam.. Haftaya da Ankara'ya gidecez inşallah :) dönüşte bayram trafiği olacak ama tedirgin ediyor bu beni...

Motor 4000 oldu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar