[Tekirdağ - MT]

Yeni arkadaşlar formumuza hoş geldiniz beyaa

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

Arkadaşlar tekirdağ a gelirseniz TEMOD cafeye çay a bekleriz
TEMOD TEKİRDAĞ MOTORSİKLET DERNEĞİ Tekirdağın ayrımsız ilk resmi derneği

Yav gençler bileydım daha önce bahsederdım sıze bu tıtanıcten :))) saglam sardı :)) artık kuşadasına gıderken yeni bombam gelir:))

abi kuşadası işi benim yaş :( malesef..

sorma abi, abi ben dilime doladım..eşime sürekli "sen titanii biliyon mu" diyordum :) defalarca söyledim.. uydurma bir kelime olarak biliyormuş eşim.. aa, bana sordu titanik nedir diye..şaşırdım.. harbi bilmiyormuş.. trakyalı akkı gibi anlatayım istedim ama yetenek yok :) abi bluray varmış bende açtık izledik.. :) film harbiden çok güzel yahu..tekrar tekrar izleyince bambaşka oluyor..hele hele bluray... görüntü çok netti. film toplam boyutu 19 GB idi. :)

saygılar

Motosikleti
SuZan
Yeni arkadaslar hos geldiniz.
ufuk abi. günbe gün veriyorum ayarı kuş adası işine :)
ramazan. tamam yazdırırım ben stickerleri :mrgreen:
rasim abi. Bizim ortam daaa Şen :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

gezi raporumuz diye belirtelim :) ramazan ellerine sağlık

Yeni arkadaslar hos geldiniz.
ufuk abi. günbe gün veriyorum ayarı kuş adası işine :)
ramazan. tamam yazdırırım ben stickerleri :mrgreen:
rasim abi. Bizim ortam daaa Şen :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

gezi raporumuz diye belirtelim :) ramazan ellerine sağlık

oo çok iyi olur..öylebir yazı olsun ki hem benim motora hem sana hemde yamahaya uygun olsun.. ve ben 2 numaraolmak istiyorum :)

arkadaşlar selam..

aşağıdaki ürünü aldım takım olarak... ölçülerin tuttuğuna da çok sevindim benim için özel üretilmiş sanki. XXXL :) 320 tl 3 taksit aldım.. Füme-siyah mont, siyah pantolon aldım.. şeritli pantolon...

ARMODE-FREE-RACING-MONT-PANTOLON-KARGO-BEDAVA__48849045_0.jpg

adamla bi pazarlık bi pazarlık sorma mehmet..

2 kat astar varmış o yuzden çok hosuma gitti. ikisini de sökünce benim mont gibi fileli oluyor.. mükemmel.. bakacaz bakalım yarın gelince

Motosikleti
SuZan
bu aksamda tekirdağ - kumbağ 'da yaptık ufak caplı bişeyler ufuk abimle :) saol ufuk abi ağırlaman için..

maşallah mehmet kardeşim gidecek kapın çok :)

unutma, heeer daim beklerim.. gece bile olsa..

bişe sorcam..

neyse vazgeçtim..biliyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------

Yahu haaala gülüyorum bu dayıma yaa.. ne adam ama..kaç kere izledim bilemem.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar