[Tekirdağ - MT]

Konuşmalardan anlamayana..

Kopmalık..bugun 10 kere izlemişimdir :):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------

hatta benim akraba onlar.. hatta bende ordadım.. aylardan çok soğuk :)

aga böyle bir buz dağı..dedim ağa biz buna çarparız.. kaptan nerde kaptan yok :)

tipi süper adamın..

Pazar günü istanbuldaki motorcu arkadaşların kahvaltı etkinliğine gidiyoruz gelmek isteyen var mı?

yahu fotoğraflar içinde kayboldum resmen..bi oraya bi buraya..resimler hazır ama..yukleniyor..

pek yapamayacam gibi ama inşallah adam gibi konu olur...

herkese iyi aksamlar

Motosikleti
SuZan
madem ölüyoz.. ayık gitmiyelim.. matiz gidelim dedim.. çektim rakıyı :D hahahahaha.. kuş adası seferinde görüsmek üzere abi :)

Motosikleti
SuZan
ramazan :mrgreen: ''çok afedersin ama.. yani çok yanlış bişey söylüyosun.. cok iyiyim yani niye böyle bişey söyledin anlamış değilim çok kırıldım şuanda.. alkolü bırakmış bi adam olarak.. yani 6 aydır içmeyen bi adam olarak.. bunu bana söylemen çok rencide etti yani.. suan cok rencide oldum'' :mrgreen: ''suan gercekten keyfim kactı.. alkole karşıyım.. sevmiyorum..'' :mrgreen: nası yazamassın gezi raporunu yav :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------

Pazar günü istanbuldaki motorcu arkadaşların kahvaltı etkinliğine gidiyoruz gelmek isteyen var mı?

4 tokmak bizefazla üstat :) cbf ile gideceksen neden olmasın :)

4 tokmak bizefazla üstat :) cbf ile gideceksen neden olmasın :)

Sabit hızımız 90 km olacak gideceğimiz grup içinde 1 tane ybr birtanede honca cb125 var.
Eğer gelmek isterseniz hızımız sizin içinde uygun.
Ben eşimle gidiyorum zaten eşlerinizde gezmiş olur, havada 26 derece gösteriyor :)

Motosikleti
SuZan
Sabit hızımız 90 km olacak gideceğimiz grup içinde 1 tane ybr birtanede honca cb125 var.
Eğer gelmek isterseniz hızımız sizin içinde uygun.
Ben eşimle gidiyorum zaten eşlerinizde gezmiş olur, havada 26 derece gösteriyor :)
pizzalar kimden :mrgreen: şaka şaka.. neden olmasın abi. cumartesi gecesi irtibarata geçelim. nöbet durumuna göre hatunu alıp gelirim çokta güzel olur. cumartesi gecesi öğlenden sonra ararsan sevinirim

Motosikleti
SuZan
ramazan nası gecti denetleme :) rapor ne oldu :) camım gelmıs iyi bak sev onu sev :) bide şu dişli işine kesinlikle girelim diyorum ben ?

aynen bende girelim diyorum . araştırıyorum 2 tane alıcam netten.. dur bakalım ne olur..

denetleme çok iyiydi. gayet başarılı geçirdim..

rapor işi şu sekilde.. dün ayarladım o kadar, resimler çok büyük olmuş iptal ettim..şimdi tekrar yükleniyor.

Motosikleti
SuZan
cok sevindim sıkıntısız hallettiğine hacı. dişli işine gelince aynen. alırsan banada al :) beraber taktırırız

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------

resimleri paintte açıp yeniden boyutlandır seceneği ile 15x15 yaparsan sorun cıkmaz sanırım

90 tane var onla mı uğraşcam bea tek tek

program var hallediyor şimdi.onu bekliyorum

mehmet sana birşey soracam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar