[Tekirdağ - MT]

Hepimiz nadasa çekilir gibi sessiz ve durgun kalmışız yaaa!
Son 1 aydır bayağı yoğundum, yeni yeni durgun hale geliyorum!.
Nasılsınız millet görüşmeyel?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lüleburgaz sezon açılışı başka haftayamı ertelenmiş bilen varmı acaba arkadaşlar

gecen sene yedigin koftelerı unutmadın galiba
yalnız bu sefer sıgıır surukerınden uzak durun:cherry::cherry::cherry::cherry:

Lüleburgaz Motosiklet Kulübünün 23.05.2010 tarihinde düzenleyeceği 2.Geleneksel Sezon açılış etkinliği havanın yağmurlu olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Tüm motorcu arkadaşlara duyrulur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
havalar bi düzelmedi gitti yaa hazirana geldik hala tişört giyemedim doğru düzgün:mrgreen:

Sen de benim gibi Haziran motorcususun galiba :)
Bu yıl böyle gececeği benziyor,yani öyle iliğimize kemiğimize kadar zor ısınırız
Gökyüzünde hala kül bulutları olduğu sürece bol yağmur,az güneş olacak gibi görünüyor.

Sen de benim gibi Haziran motorcususun galiba :)
Bu yıl böyle gececeği benziyor,yani öyle iliğimize kemiğimize kadar zor ısınırız
Gökyüzünde hala kül bulutları olduğu sürece bol yağmur,az güneş olacak gibi görünüyor.

Haklısın abim bu sene ısınamayacağız gibi:) Birde küresel ısınma varmış asıl küresel soğuma var :mrgreen::mrgreen:

ben bügün bir ıstanbul yaptım ıkıtelli ataturk oto sanayı gttım saat 10,00 da tam gırıs yapıyom mahmutbey gıselerıne bır yamur bastırdı hemen hızımı dusurdum gene dewam vardım bekledım bıraz dınsın ondan sonra otoboandan corluya dondum tekrar. ara ara bır yamur bastırıyo ben de kaptırmısım gıdıyom 120-130 cok tehlıkelı ama nabıcam otoban hızlı akıyo. sonra yol ustunde bolulu sebahattın ustanın akcaabat koftesını yedım orda bıraz mola verdım . sonra hareket edıcem corluya gene yamur bastırıyo gaz dewam .durmak yok yola dewam motoru gecen hafta yıkamıstım battı gene camur oldu yamurdan . kısa bır ıstanbul turu yaptım bugun .benzınde bu arada dusmus. 3,62tl totaldan fulledım.38tl anca gıtgel yaptı ıstanbul corlu arası ama hız yuksek120-130-140km

ya bunalıma gircem havalar yüzünden geçen sene denize girerdim bu tarihlerde şimdi montla geziyorum hala:mrgreen::p

yarın hava ıyı olursa bır edırne turu yapma nıyetındeyım .donuste uzunkopru kofte molası.ordan hayrabolu çerkez musellım gene kofte molası degısık kofte tatları peşindeyim gene kısmetse. zaten bu basıma ne gelırse kofteden gelıyo .

yarın hava ıyı olursa bır edırne turu yapma nıyetındeyım .donuste uzunkopru kofte molası.ordan hayrabolu çerkez musellım gene kofte molası degısık kofte tatları peşindeyim gene kısmetse. zaten bu basıma ne gelırse kofteden gelıyo .

hocam bende Şarköy'e gideceğim hava iyi olursa dicem ama mecbur gitcem iyi kötü artık:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar