[Tekirdağ - MT]

bizler oturan MT takılıyoruz ağırlıklı olarak
havalar,işler ve bin tane bahanemiz ile gezi yapamaz olduk.
Şu an bile yağmur yağıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------

dağların,kırların cibiefçisi :)
yok mu bugünlerde gezi?

cbf kuzu gibi yatıyo garajda :p
bikaç gün işim var zaten havada biraz yağışlı ama en kısa zamanda kırklarelinin eteklerine doğru uzanıcam gezi yazısını atarım bekleyin beni mt :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:19 ----------

İlhan Uçmakdere'ye gitti.Tekirdağ'a gidişleri saymıyoruz zaten.
Benim işlerim uygun olmadı hafta sonları.

uçmakdere evimiz gibi oldu zaten, tekirdağı desen hiç saymıyorum sanki mahalleye gezmeye çıkıyormuşum gibi oldu artık :)

savaş abi ne zaman gezicez beraber al bi gün xt yide bi uzanalım istediğin yere

cbf kuzu gibi yatıyo garajda :p
bikaç gün işim var zaten havada biraz yağışlı ama en kısa zamanda kırklarelinin eteklerine doğru uzanıcam gezi yazısını atarım bekleyin beni mt :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:19 ----------

uçmakdere evimiz gibi oldu zaten, tekirdağı desen hiç saymıyorum sanki mahalleye gezmeye çıkıyormuşum gibi oldu artık :)

savaş abi ne zaman gezicez beraber al bi gün xt yide bi uzanalım istediğin yere

500 kere sölüyorum sana tek basına sakin yerlere gitme diye.

basına bişey gelecek kimseye haber veremiiceksn yardımcı olacak kimse yok yanında..

en basit örnek lastik patlaması:silent:

acu

Selam Tekirdağ.. Daha moto alamadım ama gruba bir merhaba diyorum şimdiden.

Yürrüüü Ankara MT ye :)

Askerim naparsın be kızanım?
özlettin kendini
Tuem de gelmez oldu,haber alamaz olduk.

Emrah yokken girmek içimden gelmiyo be abi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 ----------

İyi abi ne olsun ya kalan 5 ay nasıl gecicek diye dusunmekteyım hep
sezonu kacırdıgıma yanıyorum sadece :)
Sizler nasılsınız?

Sende günleri yiye yiye bi hal oldun 5,5 aydan fazla var daha :)

Emrah yokken girmek içimden gelmiyo be abi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 ----------

Sende günleri yiye yiye bi hal oldun 5,5 aydan fazla var daha :)

ya bırak işte günleri sayıyor ki çabuk gelsinde gideyim hesabı yapıyor kendi kendine...

ben ne zaman gitsem ya :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akşamüstü kırlara çıktık,
rüzgardan bezdik
rk1z60.jpg

2md1fdk.jpg

v7yr2h.jpg

m9q9et.jpg

35lxif9.jpg

i
1zvfbc.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkeze Selamlar Tekirdağ Merkezde oturuyorum 17 yaşındayım isim Turgut daha ehliyet ve motor almadım 7 gün sonra yaşımı dolduruyorum şimdiden bu siteye üye olup çeşitli konularda bilgilenmek istedim ben hızı pek sevmiyorum
şehir içinde kullanıcağım bir scooter alıcam mondial 150 rf veya mondial 150 hs
tamamen gezerken zevk almak için sizdeki motorları görünce kendimi biraz
ezik hissettim neyse herkeze tekrar selamlar :queen:

Herkeze Selamlar Tekirdağ Merkezde oturuyorum 17 yaşındayım isim Turgut daha ehliyet ve motor almadım 7 gün sonra yaşımı dolduruyorum şimdiden bu siteye üye olup çeşitli konularda bilgilenmek istedim ben hızı pek sevmiyorum

dostum hoşgeldin bende tekirdağ merkezde oturuyorum ehliyetin ve motorun şimdiden hayırlı olsun ayrıca kendini ezik hissetmene gerek yok motorun olmasa bile yüreğinde motor sevdası varsa bu herşeye değer...

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum hoşgeldin bende tekirdağ merkezde oturuyorum ehliyetin ve motorun şimdiden hayırlı olsun ayrıca kendini ezik hissetmene gerek yok motorun olmasa bile yüreğinde motor sevdası varsa bu herşeye değer...

Hb eyw sağol küçüklükten beri motor hastalığı var zaten bisikletten motora terfi edicez :mrgreen:

Bana yardım edin lütfen !

Arkadaşlar bekliyorum katılımları....:bestmt:

Herkese merhaba adım yasin özdemir aranıza yeni katıldım arkadaşlar 30 yaşındayım çocukluğumdan beri süre gelen motor sevdam yakında son bulsun istiyorum ilaç firmasında çalışıyorum motor kullanma deneyimim yok ayda 5000 km araba ile yol yapan biriyim ilaç firmasında çalışıyorum. Tekirdağda bana kurs verebilecek arkadaşlar arıyorum tarzım chopper ileride şaftlı suzuki intruder lc 1500 yada yeni nesil suzuki boulevard c90-c90t serisi bi motor almak istiyorum başlangıç olarak kullanabileceğim bir mondial yada dengi motor ile başlayabilirim öğrenme adına satılık mondial yada denk motoru olup kurs ta alabilirim jinlun-raptor da olabilir yeterki vitesli olsun ayrıca kırklareli-lüleburgaz çalıştığım bölgeler

tekirdağ
kırklareli
lüleburgaz

da yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise lütfen arayın

yasin özdemir
0530 460 8531

Herkese merhaba adım yasin özdemir aranıza yeni katıldım arkadaşlar 30 yaşındayım çocukluğumdan beri süre gelen motor sevdam yakında son bulsun istiyorum ilaç firmasında çalışıyorum motor kullanma deneyimim yok ayda 5000 km araba ile yol yapan biriyim ilaç firmasında çalışıyorum. Tekirdağda bana kurs verebilecek arkadaşlar arıyorum tarzım chopper ileride şaftlı suzuki intruder lc 1500 yada yeni nesil suzuki boulevard c90-c90t serisi bi motor almak istiyorum başlangıç olarak kullanabileceğim bir mondial yada dengi motor ile başlayabilirim öğrenme adına satılık mondial yada denk motoru olup kurs ta alabilirim jinlun-raptor da olabilir yeterki vitesli olsun ayrıca kırklareli-lüleburgaz çalıştığım bölgeler

tekirdağ
kırklareli
lüleburgaz

da yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise lütfen arayın

yasin özdemir
0530 460 8531

abi aramıza hoşgeldin.. konu hakkında yardımcı olacagım sana.. Aramızda kalıcı ve daimi olmanı dileriz..

Özer Öztürk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 ----------

aramıza hoşgeldin kardeşim motor konusunda yardımcı oluruz sanada.. maksat grup büyüsün herkes motosikletin güzelliğini görsün..

Motor konusundada kendini ezik hissetmene gerek yok.. geçmiş sayfalarımızı incelediğinde aslında şuanki motosikletlere gelene kadar ne motorlara bindiğimizi sende anlarsın..

Motorcu CC'si Büyük olan Değildir ; GÖnlü Büyük Olandır :)

acu

hoşgeldin
bize kendini tanıtır mısın?
şu istanbuldan getireceğin meşhur motor nedir?

T.dağ / Merkez ' de oturuyorum.
Vitesli motora yeni başlayacağım o yuzden kendime uygun ufak hacimli bir motor almaya kadar verdim. 250cc lik benim için iyi sanırım.

Meshur motor vl 250 suzuki . önümüzdeki haftalarda kısmetse alma işlemi gercekleştireceğim.

Yardımsever arkadaslara tesekkür ederim buradan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Vitesli motora yeni başlayacağım o yuzden kendime uygun ufak hacimli bir motor almaya kadar verdim. 250cc lik benim için iyi sanırım.

Meshur motor vl 250 suzuki . önümüzdeki haftalarda kısmetse alma işlemi gercekleştireceğim.

Hayırlı olsun kazasız belasız bende öğrendim ki
3 Temmuzdaki ehliyet sınavlarına katılabiliyorum yaşım tutuyor bende çok sevindim yarın hemen başvurucam..

selam canerim naber nasıl gidiyor kardeşim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------

abi hele bi alalımda :) ondan sonra gezilere bekliyoruz he :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar