bende geliyorum 4. olarak ekliyorum kendimi:mrgreen:
4)gitarist444:cherry:
1) ben
2)izzet abi
3)orhan kankam :d
4)gitariist 444
5) DEtayin (DEniz )
6)
Sabah 06.30 da muratlıdan hareket edreiz..
bende geliyorum 4. olarak ekliyorum kendimi:mrgreen:
4)gitarist444:cherry:
Tekirdağdan gitcek başka kimse varmı birlikte gideriz Muratlıya
direkt kınalıya çıkarsınız kınalıdan devam ederiz.. motorunun durumu nedir bu arada.. kocaeli yuvaga gideceğiz.. tüm bakımlarını yap olmassa bendede 250 lik vardı böyle uzun yollara cıkmadan önce hep yoklamalarımı yapıyordum.. ama ara sıra aksilikler çıktıgı oluyordu..
bu hafta bi baktıracağım sonuçta uzun yol baktırmadan olmaz tabi tekirdağdan başka kimler var nasıl haberleşebilirm bu benim Tekirdağ MT ile ilk gezim olacak o yüzden de ayrı bi heyecanım var![]()
bu aksam tekirdağ sahilde saat 9 gibi olabilirim sanıyorum yine aksamüstü yazarım istersen haberleşelim.. başka buluşmak isteyen arkadas varsa 0 538 842 8210 telden paslaşalım aksam üstü
bugün yine uçmakderedeydi tüm deliler :cyclopsan
allahım bir tane akıllı göster bana, neyse allahtan bizi videoya filan ceken yoktuale:
aldırcanız kardeşime en sonunda bir tane dünyanın en güzel motorundan ismini açıklıyorum yamaha ybr 125 honda 150 alıpta pişman olanlarada tvsiye ediyorum![]()

O ne be?
buda zx9 sahibine inat olsun
aa pazar günü o eski hondayı gördüm biz arkadaşla tekirdağdan geri geliyorduk sizde gidiyordunuz sanırım 3-5 kişi![]()
İnat mı.. .) Arkadaşım Ertuğrul mahallesinden başka bir yere çıkmayan Bİr İkS Tee GÖrdüm Sanki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 ----------
Resimlerdeki kahramanlarımızı gördünüz işte.yolda denk gelirseniz durdurun hepsini
![]()
Tekirdağ MT olarak Kasap Adnan'ı meşhur ettik,
Adam bir gün olsun" kardeşler yemek üstüne birer kahve de benden olsun" demedi
İnat mı.. .) Arkadaşım Ertuğrul mahallesinden başka bir yere çıkmayan Bİr İkS Tee GÖrdüm Sanki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 ----------
Resimlerdeki kahramanlarımızı gördünüz işte.yolda denk gelirseniz durdurun hepsini
![]()
O ne be?
Bari Trabzon ekmegi içine köfte yaptırsaydınız
Tekirdağ MT olarak Kasap Adnan'ı meşhur ettik,
Adam bir gün olsun" kardeşler yemek üstüne birer kahve de benden olsun" demedi