[Tekirdağ - MT]

Tekirdağdan gitcek başka kimse varmı birlikte gideriz Muratlıya

direkt kınalıya çıkarsınız kınalıdan devam ederiz.. motorunun durumu nedir bu arada.. kocaeli yuvaga gideceğiz.. tüm bakımlarını yap olmassa bendede 250 lik vardı böyle uzun yollara cıkmadan önce hep yoklamalarımı yapıyordum.. ama ara sıra aksilikler çıktıgı oluyordu..

direkt kınalıya çıkarsınız kınalıdan devam ederiz.. motorunun durumu nedir bu arada.. kocaeli yuvaga gideceğiz.. tüm bakımlarını yap olmassa bendede 250 lik vardı böyle uzun yollara cıkmadan önce hep yoklamalarımı yapıyordum.. ama ara sıra aksilikler çıktıgı oluyordu..

bu hafta bi baktıracağım sonuçta uzun yol baktırmadan olmaz tabi tekirdağdan başka kimler var nasıl haberleşebilirm bu benim Tekirdağ MT ile ilk gezim olacak o yüzden de ayrı bi heyecanım var:p

bu hafta bi baktıracağım sonuçta uzun yol baktırmadan olmaz tabi tekirdağdan başka kimler var nasıl haberleşebilirm bu benim Tekirdağ MT ile ilk gezim olacak o yüzden de ayrı bi heyecanım var:p

bu aksam tekirdağ sahilde saat 9 gibi olabilirim sanıyorum yine aksamüstü yazarım istersen haberleşelim.. başka buluşmak isteyen arkadas varsa 0 538 842 8210 telden paslaşalım aksam üstü

bugün yine uçmakderedeydi tüm deliler :cyclopsan

allahım bir tane akıllı göster bana, neyse allahtan bizi videoya filan ceken yoktu :pale:

aldırcanız kardeşime en sonunda bir tane dünyanın en güzel motorundan ismini açıklıyorum yamaha ybr 125 honda 150 alıpta pişman olanlarada tvsiye ediyorum :)

aldırcanız kardeşime en sonunda bir tane dünyanın en güzel motorundan ismini açıklıyorum yamaha ybr 125 honda 150 alıpta pişman olanlarada tvsiye ediyorum :)

süleyman abi sen yine kaşınıyon, bu sefer vermem anahtarını haberin olsun, yarın akşam müsaitim istersen kapışalım istediğin her yol bana uyar , rapma yukarı , rampa aşağı, bozuk yol, asfalt yol, çamurlu yol, mıcırlı yol sen neresini istersen ama anahtarını bu sefer kesin vermem benden söylemesi :pale::wiinkk::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 ----------

geliyo fotolar

bu uçmakdere faciası sonrası temizleme operasyonu :mrgreen:

ulen iyimi herkesi çektik yine kendimizi çekmeyi unuttuk yok size bi daha foto moto...

buda zx9 sahibine inat olsun :p

sunay doycamı be yavrum, yavaş ye yavaş :cherry:

aa pazar günü o eski hondayı gördüm biz arkadaşla tekirdağdan geri geliyorduk sizde gidiyordunuz sanırım 3-5 kişi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

sunay doycamı be yavrum, yavaş ye yavaş :cherry:
O ne be?
Bari Trabzon ekmegi içine köfte yaptırsaydınız :)

Tekirdağ MT olarak Kasap Adnan'ı meşhur ettik,
Adam bir gün olsun" kardeşler yemek üstüne birer kahve de benden olsun" demedi

buda zx9 sahibine inat olsun

İnat mı.. .:)) Arkadaşım Ertuğrul mahallesinden başka bir yere çıkmayan Bİr İkS Tee GÖrdüm Sanki :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 ----------

aa pazar günü o eski hondayı gördüm biz arkadaşla tekirdağdan geri geliyorduk sizde gidiyordunuz sanırım 3-5 kişi :)

Resimlerdeki kahramanlarımızı gördünüz işte. :D yolda denk gelirseniz durdurun hepsini :D

Adam bir gün olsun" kardeşler yemek üstüne birer kahve de benden olsun" demedi[/QUOTE]

doğru söylüyorsun savaş abi artık maşka bir köfteciyi meşhur etsek diyorum ne dersiniz ? :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------

İnat mı.. .:)) Arkadaşım Ertuğrul mahallesinden başka bir yere çıkmayan Bİr İkS Tee GÖrdüm Sanki :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 ----------

Resimlerdeki kahramanlarımızı gördünüz işte. :D yolda denk gelirseniz durdurun hepsini :D

bana denk gelmeyeceğiniz kesin, benim yollarım gölerin olduğu bozuk traktör yolları hadi denk gelin bakalım

Kalıba göre sucuk ekmek savaş abi. Anca yeter .ne kadar ekmek okadar köfte. Az ekmek olursa 1 kilo köfte yerim.boyle yarım ekmek yarım kılo kofte anca ıdare eder beya.

doğru söylüyorsun savaş abi artık maşka bir köfteciyi meşhur etsek diyorum ne dersiniz ? :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------

bana denk gelmeyeceğiniz kesin, benim yollarım gölerin olduğu bozuk traktör yolları hadi denk gelin bakalım[/QUOTE]

Orada Sucuk Pahalı İlhan ya.. 3 parça yuvarlak sucuk ve kolaya 10 lira verdim be..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:30 ----------

1) ben
2)izzet abi
3)orhan kankam :d
4)gitariist 444
5) DEtayin (DEniz )
6) ahmet çorlu
7)Recep Çorlu
8)Ömer Şirin
9) ? Haydi ARkadasşar Yok mu ARttıran..

Pazar Sabahı 06.30 da muratlıdan 07 corludan 07.30 dada kınalı tarafından buluşmalarımızı yapar yolumuza devam ederiz.

sen öyle san :))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:10 ----------

O ne be?
Bari Trabzon ekmegi içine köfte yaptırsaydınız :)

sağlamtaş kasabasında biyer daha var bildiğim isterseniz bundan sonra oraya gidelim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar