[Tekirdağ - MT]

süleyman abi sen yine kaşınıyon, bu sefer vermem anahtarını haberin olsun, yarın akşam müsaitim istersen kapışalım istediğin her yol bana uyar , rapma yukarı , rampa aşağı, bozuk yol, asfalt yol, çamurlu yol, mıcırlı yol sen neresini istersen ama anahtarını bu sefer kesin vermem benden söylemesi :pale::wiinkk::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 ----------

geliyo fotolar

bu uçmakdere faciası sonrası temizleme operasyonu :mrgreen:

ulen iyimi herkesi çektik yine kendimizi çekmeyi unuttuk yok size bi daha foto moto...

buda zx9 sahibine inat olsun :p

sunay doycamı be yavrum, yavaş ye yavaş :cherry:

FARUK ve DENİZ DEĞİLMİ ONLAR?

sen öyle san :))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:10 ----------

sağlamtaş kasabasında biyer daha var bildiğim isterseniz bundan sonra oraya gidelim :)

tamam Sende Bazı İks Enduro Cular Gibi ŞEhrin 10 Km Dışına Çıkar ( Adı LAzım Değil Savaş KAyan, ki bu yorumu yaptıktan sonra bana lafı kaycak gibi duruyor :p :mrgreen: :mrgreen: )ardından Anlatırsın ballandıra Ballandıra :p:p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam Sende Bazı İks Enduro Cular Gibi ŞEhrin 10 Km Dışına Çıkar ( Adı LAzım Değil Savaş KAyan, ki bu yorumu yaptıktan sonra bana lafı kaycak gibi duruyor :p :mrgreen: :mrgreen: )ardından Anlatırsın ballandıra Ballandıra :p:p:p

Ben minibüs güzergahlarında gezmiyorum.
:)

O ne be?
Bari Trabzon ekmegi içine köfte yaptırsaydınız :)

Tekirdağ MT olarak Kasap Adnan'ı meşhur ettik,
Adam bir gün olsun" kardeşler yemek üstüne birer kahve de benden olsun" demedi

Savaş Abi aslında sizin şanınıza ve ağız tadınıza yakışmayan bir mekan bunu açık ve net yazmak istiyorum...oraya zamanında kalabalık gittik...ne makan ne mutfağı müşteri ağırlama zerafetine ve hacmine sahip değil...önümüze getirdikleri et ve sucukda çok özel değildi...yavan bir sunum ve rastgele işler yapıldı o gün...artı hesaptada sağlam kazığı yedik asla unutmam...

yanımda getirdiğim iki misafirimede mahcup oldum bu durum yüzünden...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Savaş Abi aslında sizin şanınıza ve ağız tadınıza yakışmayan bir mekan bunu açık ve net yazmak istiyorum...oraya zamanında kalabalık gittik...ne makan ne mutfağı müşteri ağırlama zerafetine ve hacmine sahip değil...önümüze getirdikleri et ve sucukda çok özel değildi...yavan bir sunum ve rastgele işler yapıldı o gün...artı hesaptada sağlam kazığı yedik asla unutmam...

yanımda getirdiğim iki misafirimede mahcup oldum bu durum yüzünden...

bizim şanımıza ve ağız tadımıza uygun taamı ancak biz yapabiliriz.
Lezzet ehli olmak güzel de,bunun için gereken malzemeyi motorda taşımak zul.
yoksa misafire "ben bu güne kadar saman yemiştim"dedirtmek işten değil
zaman,keyif ve kaliteli malzeme olsun, dağ başında hayatında yemediğin lezzette köfte ve Gavurdağı salatası ve manda ayranı ile ziyafet yaparım sana.Kalite için köfteci Recep şahidimdir.
Lezzete hükmetmek genlerimde var :)
Benim rahmetli dedem,rahmetli peder,rahmetli büyük dayım,küçük dayım,dayı oğlu,alayı lokantacı.Toplamda 200 yıllık bir gelenek, genlere işler elbet.

Tekirdağ/merkezden Kocaeli/yuvacık gezisine katılacak arkadaşlar nerde ve ne zaman buluşcaz birlikte gideriz Kınalıya kadar...

bizim şanımıza ve ağız tadımıza uygun taamı ancak biz yapabiliriz.
Lezzet ehli olmak güzel de,bunun için gereken malzemeyi motorda taşımak zul.
yoksa misafire "ben bu güne kadar saman yemiştim"dedirtmek işten değil
zaman,keyif ve kaliteli malzeme olsun, dağ başında hayatında yemediğin lezzette köfte ve Gavurdağı salatası ve manda ayranı ile ziyafet yaparım sana.Kalite için köfteci Recep şahidimdir.
Lezzete hükmetmek genlerimde var :)
Benim rahmetli dedem,rahmetli peder,rahmetli büyük dayım,küçük dayım,dayı oğlu,alayı lokantacı.Toplamda 200 yıllık bir gelenek, genlere işler elbet.

Ağzımın tadı için Tebrize giderim...(Fizanda bulamadım):p

Haddimiz olmasada nacizane önerilerim mevcut...canim abim birde gezide eziyet vermeyi sevmem...yani kendin pişir kendin ye formatında konumum hem kendin ye modu olmuştur...:p bu bir organizasyonda antipati sebebi...yani sen yapıcan ben yicem olmaz...ateşi yellemekten bile haz etmeyen bir bünyeye sahibim...nedeni dumanın üstüme sinmemesi...:)

koordinatlar tavsiyeler deneme yaılmalar bulunduğum yörenin çoluğu çocuğu yaşlısına gencine oranın en lezzet ustası mekanını yemeğini sorgulama derken genelde hedefi tutururum...

Köfte ya Karaburunda ya da Çınarcıkta yenir diyebilirim..gitmediğim yerlerin ölçeğini zaten tahmin bile edemeyiz..lezzet nerede ben orada...

Çınarcık İrem Köfte Salonu ikinci adresiniz...:p

SANY1207-2.jpg

sizin kasabın en beğendiğim yeri güzel çerçeveli aynası...başka bir numarası yok...:p

Köfteci Recebede yakın zamanda uğrarım...İlhancım biliyordur inşallah...Yakında bir Uçmakdere olabilir...

FARUK ve DENİZ DEĞİLMİ ONLAR?

evet hakan,faruk ve deniz onlar bak keratalara :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 ----------

bu yaz için planlarım var istersen sende gel zx9r ınla,şöyle 6000-7000 km 20 günde nasıl olur.tarih 9 ağustos kısmet olursa tabi,hadi sıkıyorsa gel bakalım. :) :) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:30 ----------

evet kim geliyo bu hafta çana bakim?15,05,2010 cumartesı.ellerı gorelım

sunay istersen sen de yuvacığa git,bizim kızanların hepsi oraya gidecek baksana.

[/QUOTE]
1) ben
2)izzet abi
3)orhan kankam :d
4)gitariist 444
5) DEtayin (DEniz )
6) ahmet çorlu
7)Recep Çorlu
8)Ömer Şirin
9) ? Haydi ARkadasşar Yok mu ARttıran..

Pazar Sabahı 06.30 da muratlıdan 07 corludan 07.30 dada kınalı tarafından buluşmalarımızı yapar yolumuza devam ederiz.[/QUOTE]

aga ben gelemiyorum bizim kemal abi(volisia sı olan) evini taşıyor ona yardım edeceğim

en çok gitmek istediğim yerlerden biri ama malesef gelemiyom arkadaşlar pazar sabahı servisim var saat 09 30 da bitiyor işim benim

İyi abi ne olsun ya kalan 5 ay nasıl gecicek diye dusunmekteyım hep
sezonu kacırdıgıma yanıyorum sadece :)
Sizler nasılsınız?

Forumdan Uzaklaştırıldı
İyi abi ne olsun ya kalan 5 ay nasıl gecicek diye dusunmekteyım hep
sezonu kacırdıgıma yanıyorum sadece :)
Sizler nasılsınız?

bizler oturan MT takılıyoruz ağırlıklı olarak
havalar,işler ve bin tane bahanemiz ile gezi yapamaz olduk.
Şu an bile yağmur yağıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------

üzülme kaçırdığın bişey yok :)

dağların,kırların cibiefçisi :)
yok mu bugünlerde gezi?

Yapmayın abı ya en azından bı tekırdağ sahıl ucmakdere falan yapmanız lazımdı sımdıye kadar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yapmayın abı ya en azından bı tekırdağ sahıl ucmakdere falan yapmanız lazımdı sımdıye kadar

İlhan Uçmakdere'ye gitti.Tekirdağ'a gidişleri saymıyoruz zaten.
Benim işlerim uygun olmadı hafta sonları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar