[Tekirdağ - MT]

abi balıkesire giderken iki kere geçtim çandan.o yolları avcumun içi gibi olmasa da biga ya kadar avcumun içi gibi bilirim

eee

süpersin kardeşim seni takdir ediyorum valla benim yerimede gezmişssin senin sayende gördük oraları bu sene ilk önce:rendeer:

Erkese selam

Dayını bende Çerkezköydenim beyaa. Yaza semeri sağlamlayayım emen bi mz alacam alman malı. geçende yeğenle 35 km yürüdük göldü balıktı derken canıma tak dedı beya keçimiyım ben :p 250 sayfanın epsını okuyamadım kusura bakmayın. motor alıp bitim kanlanınca daha sık yazarım gezelım tozalım deyi ama er gün forumdayım takip ediyom sizı :wiinkk:

Dayını bende Çerkezköydenim beyaa. Yaza semeri sağlamlayayım emen bi mz alacam alman malı. geçende yeğenle 35 km yürüdük göldü balıktı derken canıma tak dedı beya keçimiyım ben :p 250 sayfanın epsını okuyamadım kusura bakmayın. motor alıp bitim kanlanınca daha sık yazarım gezelım tozalım deyi ama er gün forumdayım takip ediyom sizı :wiinkk:

aramıza hoşgeldin bea .. kalıcı ve daim olmanı dileriz... diğer arkadaslar birçetLeeM NErdesiiZ :p

Giresun'da çalışıyorum bir buçuk yıldır.

Zorunlu hizmete af gelmesine dair bir girişim var. Eğer af gelirse ve zorunlu hizmetten yırtarsam, Şarköy'ü yazacağım ve inşallah ömür boyu kalacağım orada.

Şehir içinde bisikletle ulaşımımı sağlamak istiyorum.

Hava güzel olduğundaysa balık tutmak -belki ufak bir kayık da alırım.

Motosiklet ile ne alakası var bu yazdığının diyeceksiniz. Evet, hiçbir alakası yok.

Google Earth'den Şarköy'ü ve Tekirdağ'ı inceliyorum kaç gündür. Hayallerimi süslüyor bir gün oraya yerleşebilme ihtimali.

Ne de olsa esas itibariyle Tekirdağ'lıyım. Tabi ufacık bir çocukken ailecek Çorlu'ya gitmek dışında hiç görmedim memleketi. Karadeniz'i daha iyi biliyorum Trakya'dan... Olsun.

Sevgiler.

Giresun'da çalışıyorum bir buçuk yıldır.

Zorunlu hizmete af gelmesine dair bir girişim var. Eğer af gelirse ve zorunlu hizmetten yırtarsam, Şarköy'ü yazacağım ve inşallah ömür boyu kalacağım orada.

Şehir içinde bisikletle ulaşımımı sağlamak istiyorum.

Hava güzel olduğundaysa balık tutmak -belki ufak bir kayık da alırım.

Motosiklet ile ne alakası var bu yazdığının diyeceksiniz. Evet, hiçbir alakası yok.

Google Earth'den Şarköy'ü ve Tekirdağ'ı inceliyorum kaç gündür. Hayallerimi süslüyor bir gün oraya yerleşebilme ihtimali.

Ne de olsa esas itibariyle Tekirdağ'lıyım. Tabi ufacık bir çocukken ailecek Çorlu'ya gitmek dışında hiç görmedim memleketi. Karadeniz'i daha iyi biliyorum Trakya'dan... Olsun.

Sevgiler.

hoşgeldin abicim bende şarköyde okuyorum sormak istedğin bişey olursa cevaplarım biliyorsam :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:12 ----------

arkadaşlar çan'daki pilav gününe gidilcekmi?

hoşgeldin abicim bende şarköyde okuyorum sormak istedğin bişey olursa cevaplarım biliyorsam :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:12 ----------

Merhaba Arkadaşlar;
Şarköy'ü duyunca bende yazmak istedim, geçen hafta ordaydım, Çorlu'ya beni karşılamaya gelen arkadaşa Uçmakdere'den gitmek istediğimi söyledim, harika bir yer, emekliliğimi bekliyorum. Hatta hazırlık olsun diye şimdiden motosikletimi bile aldım. Geçen hafta bol bol Süleymanın büfesinde oturup kahve içtim. Bir gün inşallah hep beraber nasip olur...

Merhaba Arkadaşlar;
Şarköy'ü duyunca bende yazmak istedim, geçen hafta ordaydım, Çorlu'ya beni karşılamaya gelen arkadaşa Uçmakdere'den gitmek istediğimi söyledim, harika bir yer, emekliliğimi bekliyorum. Hatta hazırlık olsun diye şimdiden motosikletimi bile aldım. Geçen hafta bol bol Süleymanın büfesinde oturup kahve içtim. Bir gün inşallah hep beraber nasip olur...

abicim bi dahaki sefer geldiğinde haber ver görüşelim bi çayımı iç...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:41 ----------

arkadaşlar pazar günü uçmakderede paraşüt organizasyonu var gidilcekmi tekirdağ MT olarak???

Şarköy'de okuyorum dediğine göre, hemen sorayım: orada yüksekokul filan mı var yoksa?

16 mayıs pazar günü kocaeli yuvacıga gidiyoruz arkadaşlar var mı gelen ?

Sabah 7 de çıkacagız yola..

1) ben
2)izzet abi
3)orhan kankam :d
4) ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar