[Tekirdağ - MT]

İşte hayalimde gitmek istediğim yol, karış karış her adımını bilirim. Yolda Uçmakderede Çınaraltında mola vereceksin. Emekliliği onun için bekliyorum. Bir an önce emekli olup, bu teklifine evet diyeceğim inşallah. Saygılar.. .

abi seninde heryerden haberin var :p

Sen Vanda Ne Görevle Bulunuyorsun ? Memur Yada Orduda falan mısın yoksa :)

abi seninde heryerden haberin var :p

Sen Vanda Ne Görevle Bulunuyorsun ? Memur Yada Orduda falan mısın yoksa :)

Evet Memurum;
Mürefte'de de Karakol Komutanı olarak bulunmuştum, o bölgeyi o sebeple çok iyi biliyorum. Birde emekli olup oraya yerleşmeyi planlayınca, orayla ilgili her şey dikkatini çekiyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------

Tabi bu söylediğim 13 sene kadar önce ;)

arkadaşlar tekirdağında yamaha yetkili servisi varmı tamir yedek parca teymini her konuda tam yetkili servis

evet ama küçük bir bayi sadece ybr 125 vardı arkadaşa almıştık ordan biliyorum bisiklet meydanının oralarda yan taraftada servisi vardı tamirleri felan yapıyorlardı

bugün yine şidettli rüzgara rağmen cbf asfalta sığmadı ve doğru yolu her zamanki gibi toprakta buldu :cyclopsan

not : zx9 ve bandit'i olanlar o yola giremez :thumleft:

Son düzenleme:
ilhan helal olsun,cbf i kılıktan kılığa sokuyon,bundan sonra enduro alırsın artık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------

İşte hayalimde gitmek istediğim yol, karış karış her adımını bilirim. Yolda Uçmakderede Çınaraltında mola vereceksin. Emekliliği onun için bekliyorum. Bir an önce emekli olup, bu teklifine evet diyeceğim inşallah. Saygılar.. .

siz gelin inşallah gideriz beraber oralara,mangalımızıda yakarız çınar altında.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
savaş abi cameran çok net çekmiş yaaaaa her zaman getirsene onu yanında

ok süleyman sen de saçları tarayıp gel:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 ----------

bugün yine şidettli rüzgara rağmen cbf asfalta sığmadı ve doğru yolu her zamanki gibi toprakta buldu :cyclopsan

not : zx9 ve bandit'i olanlar o yola giremez :thumleft:

Yine dökülmüşsünTürkgücü beşkavak yollarına,
helal olsun.

faruk enduro şart, başkası yalan zaten,
savaş abi önce önerler köyüyün arkalarına doğru gittim ara yolardan birine daldım bilmediğim yerler zaten karşıma çiftlikten bozma bi ev çıktı tepenin arkasında köpeklerden anca kaçtım fena kovalıyo itler :), zaten fotoğraf makinasınıda almamıştım yanıma telefonla idare ettik, sonra orası kesmedi beşkavaklara doğru bi uzandım.

helal olsun kerata hakkını vermişin yine güzel gezi tozlu yollara abisinide çağırır insan

not : zx9 ve bandit'i olanlar o yola giremez

sende iyice havayı buldun oynuyosun meydanda Sade :D

Grenajları sökerim tek bi kafa grenajı kalır ... gider seninle hoplayıp zıplarım benim sinirimi debreştirme :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
faruk enduro şart, başkası yalan zaten,
savaş abi önce önerler köyüyün arkalarına doğru gittim ara yolardan birine daldım bilmediğim yerler zaten karşıma çiftlikten bozma bi ev çıktı tepenin arkasında köpeklerden anca kaçtım fena kovalıyo itler :), zaten fotoğraf makinasınıda almamıştım yanıma telefonla idare ettik, sonra orası kesmedi beşkavaklara doğru bi uzandım.

kirazdereye gitmeliydin en güzeli orası Önerler civarında

kirazdereye gitmeliydin en güzeli orası Önerler civarında

gittim abi dün bayağı bi piknikçi vardı bu deli ne yapıyo bu tepelerde demesinler diye bende sakin bi yer aradım :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 ----------

sende iyice havayı buldun oynuyosun meydanda Sade :D

Grenajları sökerim tek bi kafa grenajı kalır ... gider seninle hoplayıp zıplarım benim sinirimi debreştirme :p

kızma yavru kurt er geç doğru yolu bulcan sende :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------

helal olsun kerata hakkını vermişin yine güzel gezi tozlu yollara abisinide çağırır insan

sen evdemiydin ? zaten sen o motorla oralara giremessin girdimi bi daha çıkamassın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar