[Tekirdağ - MT]

Fuar resimleri diye geçiştirmeye çalışıyor ama biz unutmadık Özer nerede resimler :)

Aynen bende valla. Geçen gün savaş abi beni bekliyor diye koşa koşa durağa gitmeye çalıştım kaval kemiklerin ağrıdı valla. Artık küloyu bacaklar tartmıyor.

Aynen bende valla. Geçen gün savaş abi beni bekliyor diye koşa koşa durağa gitmeye çalıştım kaval kemiklerin ağrıdı valla. Artık küloyu bacaklar tartmıyor.

evet sülocan sende dağıtmışın biraz göbeği yaya geziyordun...olm nolcak bizim bu halimiz...hani spor.. yok...hani koşu hani yürüme...bizden büyüklere bak zımba gibiler...

kimsenin fotoğraf atacağı yok ben bikaç tane atıyorum

motokros gösterisi de vardı

anca bikaç kare yakalayabildim,,,

,

böyle güzel bi gündü ....

çok güzel bir günmüş :cat: seneye aranızda yer olursa bende size katılabilirmiyim :)

çok güzel bir günmüş :cat: seneye aranızda yer olursa bende size katılabilirmiyim :)

katılabilirsin tabikide, kalabalık gitmenin iyi ve kötü 2 yönü
iyi yönü muhabbet çok iyi oluyo
kötü tarafı ise senin baktığın ve ilgilendiğin standlar varken diğerleri ne işin var orda deyip klını çeliyorlar :cherry:

doğrudur çünkü herkezin ilgi alanı değişiktir kimi endro sever kimi spor kimi choper doğaldır yani :)

Evet arkadaslar bu sene temmuz ayında makedonya baskent üsküp e gezi var gelmek isteyenlere kapımız acık. . Kim motorcu kim çapırcı kim krosçu gorelım .motor farketmez 150-250-500-600-1000cc ne olursa olsun. Macerayı sevenleri gercek motorcuları görelim . Evet kim geliyo şimdi? Gelecek olanlar şimdiden planlarını yapsınlar 4ay süre size sona kalan dona kalır............................?

Evet arkadaslar bu sene temmuz ayında makedonya baskent üsküp e gezi var gelmek isteyenlere kapımız acık. . Kim motorcu kim çapırcı kim krosçu gorelım .motor farketmez 150-250-500-600-1000cc ne olursa olsun. Macerayı sevenleri gercek motorcuları görelim . Evet kim geliyo şimdi? Gelecek olanlar şimdiden planlarını yapsınlar 4ay süre size sona kalan dona kalır............................?

evet arkadaşlar bu yaz boydan boya karadeniz gezisi var gelmek isteyenleri bekleriz, cc farketmez (farketsede heralde en düşük benimki olur):queen:
sunay'a inat değilmi :p:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar