[Tekirdağ - MT]

Hoşgeldin Erdem,
Kendini biraz tanıtırsan seviniriz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 ----------

Fotolara nooldu Özer? Hani az sonra ekliyordun :):):)

en son dediğim gibi adım erdem motoru geçen sene ekimde aldım bu ayda ehliyeti aldım ve artık özgürüm desemde evliyim . lüleburgazda oturuyorum ve tekstil işi ile uğraşıyorum eşim ve ben biraz motor düşkünüyüz yeni bir çevre ve bilgiler edinmek istiyorum. bu sayfayıda buraya üye olan bir arkadaştan öğrendim içeriğinde çok güzel bilgiler var emeği geçen ve bilgi paylaşımında bulunan herkese çok teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 ----------

bu arada fotoğrafım pek yok malum motoru havalar soğuk iken aldım fazla resim yok o yüzden ama en kısa zamanda hallederim :)

hoş bulduk arkadaşım sizlerle olmak güzel sanal bir ortamda olsada inşallah ileride topluca çıkarız bir yerlere

canan abı nerdesın sana cepten ulasamıyom .sana mesaj gonderdım bır bakabılırmısın .bana bır cagrı at bu numaradan 05357710671 ...

Merhaba Sunay, cebim sürekli açık. Sanırım numarada bir hata olsa gerek.
Ben gönderdiğin adrese mesaj attım 3 gün önce. Cevap henüz gelmedi. Birazdan ararım seni zaten.

Selam millet nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz?

Kardeşim selam sevgiler hayırlı teskereler...:rendeer:

Savaş Abi gözler seni aradı...

Çorludan Süleyman...Semih Abi...Canan...eşi ve kardeşi geldiler özlemişim hepsini...

SANY0665-1.jpg

SANY0664-1.jpg

SANY0663-1.jpg

SANY0662-1.jpg

SANY0666-1.jpg

şu Sülümanın tatlılığına bakın ya...pofuduk gibi ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Savaş Abi gözler seni aradı...
Çorludan Süleyman...Semih Abi...Canan...eşi ve kardeşi geldiler özlemişim hepsini...
şu Sülümanın tatlılığına bakın ya...pofuduk gibi ...

Bi dahaki fuara İnşallah
Bu hafta çalışıyorum

Ben fotoğraf makinesini evde unutmuştum abi ama zaten götürsem de fotosu çekilecek birşey yoktu. Bu fuar benim hiç hoşuma gitmedi. Fuarda tek işime yarayan şey VeloMotor diye bir firmayı bulmuş olmamdı. Firmada bolca yedek parça ve aksesuar varmış. Üstelik sitesinden de online satış yapıyorlar.

İncelemek isteyenler için adresi www.velomoto.com.tr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar