[Tekirdağ - MT]

Ah özerim ah işte bu sana yeterdi...gezer dururdun deli divane gibi...benzin olmuş bilmem kaç pere...neyse az binersin öz binersin artık...fuara gelirken bir depo dönerken bir depo...:p

Ah özerim ah işte bu sana yeterdi...gezer dururdun deli divane gibi...benzin olmuş bilmem kaç pere...neyse az binersin öz binersin artık...fuara gelirken bir depo dönerken bir depo...:p

Benzin DEdiğin ne dirki Abim ;:mrgreen:

Hiç PRoblem Değil deposu benzini menzini :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 ----------

Özerin kawası var ssci oldu bizden değildir artıkın...:cherry:

Kawa DEdiğin Satana KAdar KAwadır.. SAttıktan Sonra GÖzümde öyle bir 2 TEkerdir Yegen... :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:53 ----------

Özer saçlar seyrelmişmi ne ?

Seyrelmemiş:)
Motorla kafada kask olmadan Sonuna kadar Dİpleyince BÖyle bir GÖrüntü Oluşmakta :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 ----------

Kawa DEdiğin Satana KAdar KAwadır.. SAttıktan Sonra GÖzümde öyle bir 2 TEkerdir Yegen... :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:53 ----------

Seyrelmemiş:)
Motorla kafada kask olmadan Sonuna kadar Dİpleyince BÖyle bir GÖrüntü Oluşmakta :mrgreen:

artık Tekirdağ il sınırları dahilinde misin ? :)

:

bi video koyuverde görelim marifetlerini...:cherry:

kawa değil abi o öyle bir ismi olmadı hiç :p onun dedesinin adı ''Kawak-Zeki''ydi.Hee hal böyle olunca da dedesinin ismini koymuşlar:mrgreen:

:p

Savaş Abi nerdesin ya? Sesin çıkmaz oldu?

mete han var burda...ondan versek...:)

Bu arada Üniversitede Okuyan ARkadaşıma Motor Aldık dün.. Daha Doğrusu Ben Buldum Gördü Begendi Aldım geldim.. Makine Bende Şmdi Bİr Süre bende Kalıcak SAğını solunu toparlıcaz.. 2000 Model Yamaha XT 600 İşte REsimler..

P140210_2021.jpg

P140210_2022_01.jpg

Bu sabah çektim bunları.. Makine Çok Güzel ya... İyi Çıktı Vallah.

P150210_0827.jpg

P150210_0827_01.jpg

P150210_0828.jpg

P150210_0828_02.jpg

Enduro Cu mu Olsak Napsak :p
P150210_0828_01.jpg

Aleyküm selam sende çok selamlarımızı ilet kardeşimize. Az kaldı biraz daha sabır :)

260 günlük sabır lazım daha :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------

hayırdır herkes enduroya dönüyo, sonunda doğru yolu buldunuz dimi :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 ----------

nasılmış, günleri nasıl geçiyormuş..

Hava kuv. kom. postası oldu işte,köşkte şu anda.Rahatı iyi şimdilik.Tvsi,playstationu olan 4-5 kişilik bi yerde kalıyo daha ne olsun :) Bi tek çarşı iznine çıkamıyo ama cep telefonu serbest.Hep böyle devam ederse güzel geçicek gibi günleri..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar