Günaydın Arkadaşlar,
Ya bir teklif sundum, kimseden ses çıkmadı. Bu kimsenin istemediği anlamına geliyorsa kötü, çok kötü... Lav edelim bu başlığı o zaman![]()
Bak Özer de planlama için fırsat kolluyoryakın bir tarihte sırtköyde ymek dşünüyoruz))
acil eğlence ihtiyacı hasıl olmuş anlaşılanOh be, bir ses çıktı!!!
Yapalım abi ya, şöyle hoş sohbetli bir akşamımız olsun değil mi?
Madem Özer fırsat kolluyor, işte fırsat Özer kardeş!
Beni 1 numaraya yaz direk, geliyorum!!!
savaş, abi fırsat kollamaya ne gerek var,madem ki canımız gezmek istiyor,giyin ceketlerinizi gidelim yarın akşama nişantasına,bunalıma giricem artık zırtköy,pırt köy çevre ilçelerde dolaşmaktan.gözümüz gönlümüz açılsın biraz............
EVet Arkadaşlar Çarşamba Akşamı Muratlı Aşağı Sevindikli Köyünde Yemeğimiz Olacak Detayları yarın yazarım buraya.. HERKES KENDİNİ hAZIRLASIN..
EVet Arkadaşlar Çarşamba Akşamı Muratlı Aşağı Sevindikli Köyünde Yemeğimiz Olacak Detayları yarın yazarım buraya.. HERKES KENDİNİ hAZIRLASIN..
inşallah arkadaşlar çok güzel bir yer seçmişsinizde hava nasıl olcek tabiii otomobille giderseniz çorludan arkadaşlar benide geçerkene alsın buradan![]()
Çarşamba günü hava açık, 11 derece gözüküyor, ama gündüz. Akşam ne olur bilemiyorum. Hayırdır halilihsan, sen neden gelemiyorsun?
olmadı ki bi zx 9 umuz :cyclopsan
bu arada fz6 da çok hoş bi aletmiş onada hasta kaldım
valla kendi motorumdan soğudum azcık![]()
EVet Senden Sonra Gittik Köye Adam 17 lira gibi bi para demek istedi kişi başı. Et, Meze, içecek, Salata Vs. Birde Sırt köye Bi Fiyat Soralım bakalım Hacı Abiler![]()