abi hoşgeldin aramıza bizde toplanıyoruz dönem dönem ve ereğliyede sıksık geliyoruz.. Ayrıca Su altı İLe İlgilenen bir abimizde MEvcut aramızda) :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------
bu arada ARkadaşlar biliyosunuz benim 2 senelik kimya bitti . Bugün askerlik kagıtları gelmiş dükkana. Sizce Gitsem mi ? AÇıköğretim Okuyorum zaten son 2 snem kaldı ama. Hoş Açıköğretimide pek traşlamıyorum Bu yaz Dikey GEçiş Sınavına bir kez daha gireceğim ve uzak yakın yazmayı düşünüyorum. GEçen sene biliyosunuz yakın istemiştim ama olmamıştı. biraz pişmanlık var o bakımdan.
Sizce Yaza Kadar Bekleyip Öyle mi Gitmeliyim yoksa Hemen Şubatta yollansam mı ya ?
Askerlik işleri nasıl oluyor tam olarak bilmiyorum ama Emrah'ında geçen sene bu zamanlarda gelmişti sanırım kağıtları.Ha gitti gidicek diye beklerken ağustosta gitti.Çünkü Tekirdağ ağustos ayında yolluyodu.Şimdi 2010un celp dönemlerine baktımda eğer sen Muratlıya bağlıysan kasım 2010da yazıyor.Ben yinede yanlış bilgi vermiş olmayımda benim bildiğim bu..