[Tekirdağ - MT]

abi hoşgeldin aramıza bizde toplanıyoruz dönem dönem ve ereğliyede sıksık geliyoruz.. Ayrıca Su altı İLe İlgilenen bir abimizde MEvcut aramızda :)) :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------

bu arada ARkadaşlar biliyosunuz benim 2 senelik kimya bitti . Bugün askerlik kagıtları gelmiş dükkana. Sizce Gitsem mi ? AÇıköğretim Okuyorum zaten son 2 snem kaldı ama. Hoş Açıköğretimide pek traşlamıyorum Bu yaz Dikey GEçiş Sınavına bir kez daha gireceğim ve uzak yakın yazmayı düşünüyorum. GEçen sene biliyosunuz yakın istemiştim ama olmamıştı. biraz pişmanlık var o bakımdan.

Sizce Yaza Kadar Bekleyip Öyle mi Gitmeliyim yoksa Hemen Şubatta yollansam mı ya ?

Askerlik işleri nasıl oluyor tam olarak bilmiyorum ama Emrah'ında geçen sene bu zamanlarda gelmişti sanırım kağıtları.Ha gitti gidicek diye beklerken ağustosta gitti.Çünkü Tekirdağ ağustos ayında yolluyodu.Şimdi 2010un celp dönemlerine baktımda eğer sen Muratlıya bağlıysan kasım 2010da yazıyor.Ben yinede yanlış bilgi vermiş olmayımda benim bildiğim bu..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) bakalım öyle düşüncelerdeyim ama büyük ihtimal dgs ye bir kez daha gireceğim hacı abilerim :mrgreen:

iyiyiz yahu kömürcülük oynuyoruz,siz nabıyor sunuz.bi kış gezisi düzenlede gezelim,uzak mesafe olsun,

iyiyiz yahu kömürcülük oynuyoruz,siz nabıyor sunuz.bi kış gezisi düzenlede gezelim,uzak mesafe olsun,

Giy Kayak takımlarını sorun yok dimii... BARi bu sefer bizede ısıtıcı jelleri almayı unutma kanka :queen::queen::cat:
Kı...... donmasın yine gecenin dördü kazdağları modunda :):mrgreen:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar yada abiler bende yeniyim adım Güner
siz hiç buluşmazmısınız kış aylarında yaz bitti artık netten görüşelim mi oluyor :)
yakında bi buluşmanız olursa gelmek isterim hem motor konusunda bilgide edinmek isterim birz yeniyimde :) bol sohpetler

benim motorla gt250 yapmurda gezsem bir sorun çıkarmı acaba sudan doalyı bilgisi olan varmı:cherry:

merhaba arkadaşlar yada abiler bende yeniyim adım Güner
siz hiç buluşmazmısınız kış aylarında yaz bitti artık netten görüşelim mi oluyor :)
yakında bi buluşmanız olursa gelmek isterim hem motor konusunda bilgide edinmek isterim birz yeniyimde :) bol sohpetler

yakın bir tarihte sırtköyde ymek dşünüyoruz :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar