[Tekirdağ - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ömer abi direkten dönüp geldimi bari :)

"direkten dönüp gelmeye kalkmasın" diye ben de tur alacağımı bir dahaki sefere sakladım:)
Muratlı'nın bozuk yollarından Ömer kazımak zor olurdu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------

Kurban bayramınız kutlar,bayramınızı sevdiklerinizle ve keyif dolu geçirmenizi dilerim.

TEKİRDAĞ MT biraz erken ama olsun tüm motosikletçi arkadaşlarıın bayramını kutlarım, aileleri ve sevdikleriyle daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle hepinizin bayramını kutlu olsun.

Şimdiden herkesin bayramını kutlarım arkadaşlar...
Bu sene ve her sene, sağlıklı ve tüm aileyle karşılanacak nice bayramlara inşallah...

Hissettiğiniz her güzellik yaşadığınız anı bayrama çevirsin,avuçlarınızdan sevdiklerinizin sıcaklığı hiç eksilmesin..Kalbinizin çarptıklarıyla nice bayramlara... :rendeer:

Tüm arkadaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum..
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar...

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Tüm tekirdağ mt'nin mubarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olamasını dilerim.......

Son düzenleme:
Tekirdağ MT : kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber :rendeer:

Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar.büyüklerimin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim...

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Bu arada Özer dostum hayırlı olsun, güzel makina, zeni hiç üzmemesi dileğiyle tekerin düz bassın virajlar hariç :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 ----------

Elli tane msj oldu arka arkaya ama bi buluşma olacak mı arkadaşlar 3. 4. falan, bu aralar müsaitim gelmek isterim.Erdinç gideceksen haber verirsin bana bi çağrı msj atarsan ii olur.

Tüm Arkadaşlarımın Kurban Bayramını Kutluyorum.. Bayramın 3. günü PAzar günü buluşalım arkadaşlar. Detayları Akşama girerim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar