[Tekirdağ - MT]

Bi aksilik olmassa 2 de ben getircem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:13 PM ----------

10.30 geç değil mi

tam anlamı ile zamanı denkleyemezsem bile bişekilini uydurup gelicem :)) TEkirdağda bulusuruz gene bulusuruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın Tekirdağ,Mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hafta sonu XT125R ın plakası takıldı,satışı alındı, karbüratör ayarı yapıldı,şarj sorunu giderildi,
ona "mavi çekirge"diyorum
üç parça grenajı da değiştikten sonra sıfırından tek farkı kilometresi olacak.

beyler yarın bizim Tesisat Orhan fıtık ameliyatı olacak...bilgilerinize...şimdiden geçmiş olsun...

Savaş abi hayırlı olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
tesekkürler.Orhan'a geçmiş olsun.

yabancı madde gelmiş :cherry:

orhan arkadaşımızada geçmiş olsun, haberini istanbuldan alıyoruz.

bende bugün Özeri aradım tesadüfen o söyledi...aradım hastanede yatıyomuş sabaha ameliyata gircekmiş..bildiğiniz üzere kömür işinde zamanında çok torba taşımış...soktoru demişki motor hayatına son ver...bu ameliyat sonrası rüzgardan uzak duracan vücudunu koruyacaksın...motoruda sahibindende satılık...trakyanın rüzgarı soğuğu meşhurdur eser...sizde dikkat edin kasksız gezmeyin...boyun fıtığı olabilirsiniz...özellikle yamasülo abi sanadır bu notum...:cat:

Savaş abi motor tekrar hayırlı olsun. Bu çekirge tam Barış a göre ama bunda acemiliği atınca senin F 650 ye göz dikmiş onu alacakmış haberin ola :)

Orhan a şimdiden geçmiş olsun. Motorsuz nasıl olacak bilmiyorum valla. Allah kimseyi motorsuz bırakmasın ben dahil :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Savaş abi motor tekrar hayırlı olsun. Bu çekirge tam Barış a göre ama bunda acemiliği atınca senin F 650 ye göz dikmiş onu alacakmış haberin ola :)

Orhan a şimdiden geçmiş olsun. Motorsuz nasıl olacak bilmiyorum valla. Allah kimseyi motorsuz bırakmasın ben dahil :)

F650Gs i torunuma motor aldığında kullanır ancak:)

Motor Barış a da sana da hayırlı olsun. Barış yakışmış üzerine maşallah!!!
Orhan a da geçmiş olsun... Başarılı bir ameliyat geçrir inşallah...

bende bugün Özeri aradım tesadüfen o söyledi...aradım hastanede yatıyomuş sabaha ameliyata gircekmiş..bildiğiniz üzere kömür işinde zamanında çok torba taşımış...soktoru demişki motor hayatına son ver...bu ameliyat sonrası rüzgardan uzak duracan vücudunu koruyacaksın...motoruda sahibindende satılık...trakyanın rüzgarı soğuğu meşhurdur eser...sizde dikkat edin kasksız gezmeyin...boyun fıtığı olabilirsiniz...özellikle yamasülo abi sanadır bu notum...:cat:

eheheh kutsal panda ne oldu bana katlediyon türkçemizi diyordun
sen yeni bi kelime sokmuşsun literatür e :p
ne demek oluyormuş öle dememek gerkiyormuş. herkeSin başına gelirmiş böle şeyler :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 ----------

savaş abi yeni motor hayırlısı olsun sana ayak uydurmak için bendemi öle bitane alsam ne :) bu arada cananında dediği gibi orhanada geçmiş olsun işallah iyi geçmiştir ameliyat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar