[Tekirdağ - MT]

gerek yok, yakaladığım topikte yağmur çamur dinlemeden kitliyorum bu ayuya
insanlık namına bir nevi vazife edindik :p

video harbiden güzel ama...:p

ehehe :queen: ya pandalar çinde yaşıyordu ama
bizim buradaki panda baya baya türkçeyi sökmüş imla hatalarını bile düzeltiyor :)
arkadaşlar düzeltilecek metin vs. leriniz varsa müracat türk işi panda metehandroya :p

amme hizmeti bizimki :queen:

alüküme selam yinge...seninki şimdi gece 4 te postal tekmesiyle uyandırılırıp akşama kadar yat kalk sürün yapıyordur...moralin bozulmasın diye sana anlatmaz...:P[/QUOTE' Alıntı:
Millet askerlik ne zaman biticek diye gün sayar bizimki acemilik ne zaman biticek diye :) 16 gün sonra burda inşallah

Millet askerlik ne zaman biticek diye gün sayar bizimki acemilik ne zaman biticek diye :) 16 gün sonra burda inşallah

İnge Haberler Sende; Ne Var NE yok Nasılmış Bizimki ? Duyduklarıma göre Köpek Kadar Değerimiz YOk Burada Falan Diye Feryat Ediyormuş Kızancık:mrgreen:

İnge Haberler Sende; Ne Var NE yok Nasılmış Bizimki ? Duyduklarıma göre Köpek Kadar Değerimiz YOk Burada Falan Diye Feryat Ediyormuş Kızancık:mrgreen:

Akıllansın işte ana kucağına benzemez orası :) Çok fena yandım diyo kulakları bile soyuluyomuş :) Değişik bi havası varmış bi çok soğuk bi çok sıcak hasta olmuş zaten.Karargah hizmet eri yapmışlar yazıcı ya da komutan postası yapabilirlermiş.O daha tam belli değil haftaya belli olucak sanırım.Bi de çetlis midir nedir onu nasıl ezberliycem diye düşünüyo kara kara :)

Son düzenleme:

ooo iyiyiz ozaman kardeşimizi görmeye geliriz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 PM ----------

:queen::queen::queen: hele bi gelsin biz değer veririz ona :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 PM ----------

Bi de çetlis midir nedir onu nasıl ezberliycem diye düşünüyo kara kara :)

motosiklet modellerini ezberlemeye benzemiyormuymuşş :p eheheheh

MT NİN ANA SAYFASINI SÜSLEYEN BANNER LARI GÖRMEYELİ ÇOK OLDU ÖZERİM ELLERİNDEN ÖPER SENCEDE ZAMANI GELMEDİMİ?:silent: TRAKYA MT 2'ci İFTAR YEMEĞİ NE ZAMAN BİR TARİH KOY ARTIK

Son düzenleme:

MT NİN ANA SAYFASINI SÜSLEYEN BANNER LARI GÖRMEYELİ ÇOK OLDU ÖZERİM ELLERİNDEN ÖPER SENCEDE ZAMANI GELMEDİMİ?:silent: TRAKYA MT 2'ci İFTAR YEMEĞİ NE ZAMAN BİR TARİH KOY ARTIK

Tamam yapıyoruz abi.. bu haftasonu herkese uygunmudur yarın öğlene kadar cevap bekliyorum buraya yazan herkesi asil kadro olarak görüyorum pazar günü aksamı müsait misiniz arkadaşlarım ?

Abi 13 Haziran Pazar Günü Yapacagız Güzel Bİşey Olacak ÖZellikle Evli ARkadaşlar EŞleri ile GElirlerse Daha İyi Olur... Cumartesi MEkanı Ayarladıktan sonra Topici Açarız Sİteye.. Önümüzdeki HAfta PAzar günü Olacak TEkrar Ediyorum.

Özerle özelden görüştük konuyu cumartesi aklımızda birkaç mekan var gdip görüşücez bize en yakışanı ve en uygunuyla anlaşıcaz tarih konusunda özer'in dili sürçmüş 13/EYLÜL(09)2009PAZARArkadaşlar ....

Son düzenleme:
tamamdır millet bana uyar iftar olayı yeterki gönüller bir olsun :)
deniz arkadaşım nerelerdesin özlettin kendindini
faruk a da haber versene sen oda gelsin bayadır onuda göremedikk :wiinkk:

daha nice 16 lar sayar...:p

yav köpeği bile bazen güneydoğuda 13-14 ay göremeyen var...:p

Akıllansın işte ana kucağına benzemez orası :)
:)

çok zalimmişin valla...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:05 AM ----------

tamamdır millet bana uyar iftar olayı yeterki gönüller bir olsun :)
deniz arkadaşım nerelerdesin özlettin kendindini
faruk a da haber versene sen oda gelsin bayadır onuda göremedikk :wiinkk:

faruğumu bende özledim...gören olursa selam etsin...

pandam abim sen gelicenmi iftar yemeğine
gelirsen güzel olur hem tanışmış oluruz :)
valla gelirsen sevindirik olurum

hadi imla hatası bul bakalımm :p

pandam abim sen gelicenmi iftar yemeğine
gelirsen güzel olur hem tanışmış oluruz :)
valla gelirsen sevindirik olurum

hadi imla hatası bul bakalımm :p

inşallah abi...:rendeer:

en son tat-2 de girdik iftara ekibimi toplamıştım yine oralara...:wiinkk:yıl kaçtı hatırlayamadım..faruk bekardı o zamanlar...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar