[Tekirdağ - MT]

KıyıKöy nasıl bi yer :mrgreen: Keçi çok var kaliba :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------

Bir can daha gitti.Karıştıran yolu üzerinde 45 yaşlarında arkadasında 16-17 yaşında kızı yada torunu trafik kazası geçirmiş duyunca şok oldum ve kız ağır yaralı sürücü ise vefat etmiş.Kask, koruma yok malesef:pale: ikiside köylüm oluyor sürekli düşüp kullanmaya devam ettiğini söylüyorlardı sonunda...Allah geride kalanlara sabır versin.

halılım başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesın

emrah motoru yaptıysan bu haftasonu ve diğer gezilerde senide aramızda görmek isteriz, olmuyo böyle ayrı gayrı :cat:

emrah askere gidiyosun ha netleşince bizi de bi bilgilendirirsin gideceğin yeri falan yazarsın kısmetse görüşürüz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kıyıköy'e gidecek arkadaşlar dikkat; Saray-Kıyıköy arasında yola stabilize seriyorlar,kaskınızın vizörü kapalı olsun

Serçenin biri bir bahar günü dalgin dalgin uçuyormus
Bir anda farketmiş ki, bir yolun bir metre üstünde uçuyo ve
karşıdan da motorsikletli bir adam geliyo.
Her ikisi de çarpışmayı engellemek için ellerinden geleni
yapmışlar...
ama nafile...
Serçe 'çotaaank' diye kaska çarpıp düşmüş.
Şimdi, motorcu sıkı bi hayvansever ya, doğal olarak hemen
atlamış motordan; koşmuş serçenin yanına.
Serçe baygın yatıyor... kıyamamış, bırakamamış yolda; almış
getirmiş eve.
Eskiden kalma bir de kafesi var evde... baygın serçeyi kafesin
içine güzelce yerleştirmiş...
yanına da az biraz su, az biraz ekmek koymuş, vurmuş kafayı yatmış.
Bizim serçe bir müddet sonra ayılmaya başlamıs...
Daha tam seçemiyor ortalığı... hafif bulanıklık var yani...
Bi bakmıs ki parmaklık, ekmek, su falan var bulunduğu yerde...
Birden dank etmiş vaziyet:
hss...tir...laann motorcuyu öldürmüşüz!

KıyıKöy nasıl bi yer :mrgreen: Keçi çok var kaliba :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------

Bir can daha gitti.Karıştıran yolu üzerinde 45 yaşlarında arkadasında 16-17 yaşında kızı yada torunu trafik kazası geçirmiş duyunca şok oldum ve kız ağır yaralı sürücü ise vefat etmiş.Kask, koruma yok malesef:pale: ikiside köylüm oluyor sürekli düşüp kullanmaya devam ettiğini söylüyorlardı sonunda...Allah geride kalanlara sabır versin.

allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin ve işallah kız kurtulur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:45 PM ----------

Abi motor hazır ama yarın sülusu almaya gidicem..
Büyük ihtimal haftaya yola çıkarım..
O zamana kadar bişeyler olursa katılmaya çalışırım

emral bilgilendirmeyi unutma bizleri nereye düştün falan merakta koma bizleri :)
bu hafta sen gelirsen bende giderim bak kıyı köye haberin olsun :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:47 PM ----------

Kıyıköy'e gidecek arkadaşlar dikkat; Saray-Kıyıköy arasında yola stabilize seriyorlar,kaskınızın vizörü kapalı olsun

SAVAŞ abi bilgilendirme için tşk. ederiz saolasın.

Tüm DOstlarımızın Kandili Mübarek Olsun !

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 PM ----------

ARkadaşlar Emrah Kütahyaya Havacı Olarak Düşmüş dötü Kurtarmıştır bilginize:mrgreen::mrgreen::mrgreen::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 PM ----------

ARkadaşlar Emrah Kütahyaya Havacı Olarak Düşmüş dötü Kurtarmıştır bilginize:mrgreen::mrgreen::mrgreen::p

:cherry: emrah içince ve motor üzerinde iken zaten pilot oluyordu şimdi içmeden ve motora binmeden pilot olacak desenize :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

gitmeden gelsin bana bir iki parasüt kursu vereyim ona:)

günaydın tekirdağ mt

kıyıköy gezisine kimler geliyor saat kaçta ve nerede buluşuyoruz gidecekler olarak

abi şimdi kime hangi saatler uyar ? İStanbul Grubunu Karşılayacakmıyız ? KArşılarsak SAat 6 Civarı Sarayda Olmamız Lazım... Hoş Ben Gece 12 gbii Kamp alanında Kemanımla Olacagım :mrgreen:

Aynı ŞEkilde Baglama Gitar Darbuka üçlüsüde bizimle olacak

abi şimdi kime hangi saatler uyar ? İStanbul Grubunu Karşılayacakmıyız ? KArşılarsak SAat 6 Civarı Sarayda Olmamız Lazım... Hoş Ben Gece 12 gbii Kamp alanında Kemanımla Olacagım :mrgreen:

Aynı ŞEkilde Baglama Gitar Darbuka üçlüsüde bizimle olacak

Hımm, günübirlik değil anladığım kadarıyla :) Çadır bulmak lazım, onun haricinde benim saat sıkıntım yok haftasonu için, eğer bir terslik olmaz ise, misafirim olmayacak gibi duruyor.

Gece kalınacaksa pazar günü de iştirak edebilirim belki sonradan gelip :)

gece kalınacak arkadaşlar.. Herkesi Bekliyoruz.. :) TEkirdağ Grubu Olarak Trakya Misafirperverliğimizi GÖstermeliyiz Diyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar