[Tekirdağ - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
savaş abi ben grupta değilmiyim yani dışladınızmı beni yoksa :)
benim sarı kız 750 cc beni unuttunuz galiba :cherry:

pardon düzeltiyorum 99 cc den 750 cc ye kadar motorlarımız var.
caner22 de 99 cc var
yani seni dışlamadık.
kimseyi dışlamak haddimize değil

Epeydir bakamadıydım epey bir yazı yazılmış yahu :cherry:

tmm saolun ama işte yaş 15 inatçıyım o yola illaki çıkıcğım bakalım hayırlısı pazar olsun da

Arkadaşım, yolda yakalanırsan bir motor yatar, 2 sen yatarsın, 3 1 milyar falan bir ceza senin cebinden devlete yatar :)

Kaza durumunda ise seni tanıdıkların bile kurtaramaz bunu unutma.

Ama illa çıkacağım diyorsan da birşey diyemem, senin bileceğin iş.

Bence Motor ehliyeti olan birisinin arkasında gelsen daha iyi olur.

Tekirdağa gelip dönecekmisin ne yapacaksın ?

Dün gece 21:30 sularında hiç beklemediğim bir sekilde Artçım ve ben ufak bir kaza atlattık ve motoru yatırdım hersey saniyelik ve bakıyorsunki yapıcakbirseyin kalmamış şimdi daha iiiyi anlıyorum..AMAN BEYLER DİKKAT ne zaman ne olacağı belli olmuyor ...

Çok geçmiş olsun :pale:

Olay söyle oldu bAYKALLARDAN TEKİRDAĞ MERKEZ İSTİKAmetine giderken tam sevinçler petrol civarında başka bi aracın beni sıkıstırması sonucu kendimi yoldan dışarı attım zeminin kaygan olmasından dolayı en ufak fren amlesiyle motor altımda oynamaya başladı ve yankoruma demirlerinin üzerinde yan yatarak kaymayabaşladı hersey bu kadar. Korku, gerilim ,entrika, heyacan ve yaşanan bütün duygular ikinci bölümde :)

Ben de geçen ay şu yağmur yağdığı gece 1 sıralarında ereğliye dönmeye çalışırken hanzonun teki Yeniçiftlik tarafına giderkenki köprünün orda sıkıştırdı, su öbeğine girip biraz jetski çalışması yaptım, sonra korkuluklardan sıyırıp zar zor toparlamıştım.

Bu arada not;
Marmara Ereğlisindeki artiz nokta nöbeti tutuyor artık.

O artiz tahmin ettiğim kişiyse epeydir noktasal faaliyetlerde :) Tabi başka bi tane varsa onu bilemeyeceğim :queen: Ondan başka dikkatimi çeken olmadı :queen:

özer sende acayip damardan girmişssin hee :) yada özer küsmüş bizlere anlaşılan

EEE PEKİ KİM NE DİYOR ŞİMDİ YAPALIM OZAMAN BU HAFTA SONU BİŞİLER KİMSE HİÇ BİŞEY DEMİYOR TAMAM ÇADIR İŞİNDEN GEÇTİM BEN NE YAPACAĞIZ GİDELİM Bİ YERE ( ESKİLERİN HATRINA :p)

Haftasonu misafirim olmaz ise ben her türlü geziye açığım. Yalnız çadırsız olursa gelirim, çadırım yok :)

%50 ihtimalle İstanbula gidip gelmem gerekecek ama misafirim gelmez ise benim için problem olmaz, yolun uzun veya kısa olması da sorun değil :)

saolll ama haklıyım sürekli ayar ediyorlar tabi hepsi değil bazıları özellikle mandırada yetişmiş olanları ne denir onlara bilirsin heralde :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------

yani ilhanım dün okadar kumbağa gittik geldik hiç ayrım gördünmü bende yolda hep sizin arkanızdan gelmedimmi siz e ayak uydurmak için tama arada bir gazladım makina soğusun diye ama kısa kısa gazladım ve durdum hep geçmenizi bekledim kırdın kalbimi :p
alçak köfte

yahu senin motorun rölanti devrine yetişmek için motoru yakacaktık daha ne olsun :queen:

Benzine zam geldi Erdinç ağbey :D Sen hala Şikayetci değilsin :mrgreen:

Mobilet motoru mu taktırdın yoksam haberimiz olmadan uzun yolda onları devreye mi sokuyorsun :cherry:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugünün 5 saati şöyle geçti:)

[/COLOR]

nasıl bir adamla yola çıkmışım yaa:)

Son düzenleme:
günaydın tekirdağ ahalisi
özer akşamki gibi geldiğinde haber ver kardeşim çıkarız işte böle gezmeğe :)

Günaydınn :)

Özer abide Bizim evin Önünden geçiyor akşam siyah vizörü takmış ıslık,el hareketi falan yok abicim adam görmedi:queen:

günaydın tekirdağ ahalisi
özer akşamki gibi geldiğinde haber ver kardeşim çıkarız işte böle gezmeğe :)

aksamki olay süperdi ya.. özellikle sunayın torpilini unutmayacağım. allah razı olsun sunay dostum ya.. ilk defa gece yolculuklarında üşümeden evime geldim:)

ARkadaşlar bua hafta sonu kıyıköye kaçacak mıyız ? Seviyorum sizleri. :cherry:

aksamki olay süperdi ya.. özellikle sunayın torpilini unutmayacağım. allah razı olsun sunay dostum ya.. ilk defa gece yolculuklarında üşümeden evime geldim:)

nasıl bi sevgi imiş o bakemm :p
yok hani kıyıköye gidecek olursak çorludan aynı çadır da kalalım diye tuturacak bi sevgi değildir işallah :) :p

KıyıKöy nasıl bi yer :mrgreen: Keçi çok var kaliba :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------

Bir can daha gitti.Karıştıran yolu üzerinde 45 yaşlarında arkadasında 16-17 yaşında kızı yada torunu trafik kazası geçirmiş duyunca şok oldum ve kız ağır yaralı sürücü ise vefat etmiş.Kask, koruma yok malesef:pale: ikiside köylüm oluyor sürekli düşüp kullanmaya devam ettiğini söylüyorlardı sonunda...Allah geride kalanlara sabır versin.

özer bi daha motosikletlileri toplu geziye teşvik etmekten polislere yakalanma karakoldan kurtarmam bak bi daha seni :bounce:, kıyıköy moda oldu artık haftasonu gidelim bali.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:20 PM ----------

KıyıKöy nasıl bi yer :mrgreen: Keçi çok var kaliba :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------

Bir can daha gitti.Karıştıran yolu üzerinde 45 yaşlarında arkadasında 16-17 yaşında kızı yada torunu trafik kazası geçirmiş duyunca şok oldum ve kız ağır yaralı sürücü ise vefat etmiş.Kask, koruma yok malesef:pale: ikiside köylüm oluyor sürekli düşüp kullanmaya devam ettiğini söylüyorlardı sonunda...Allah geride kalanlara sabır versin.

Allah rahmet eylesin , çok zor bişey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar