[Tekirdağ - MT]

Selam Tekirdağ ahalisi.
Yarın için istanbul mt yan çizdi tatlı su motorcusu çıktı hepsi :mrgreen:
Ben tek başıma gelebilirim ama..o yüzden bana aradığımda biz şuradayız diyebilecek biriniz telefonunuzu atabilirmi Ö.M. den?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 AM ----------

yarın kaldık sap gibi oralarda demek :cyclopsan

selam tekirdag mtliler var mı aranızda etz 251 kullanıcısına yer herkesi selamlıyorum

herkese selam olsun
kanuni seyhan 250 c kullanıyorum
ybr 125 veya cbf 150 alır almaz aranıza katılmak istiyorum
tekirdağ merkez

caner kardeşimm mutlak bulucam seni merak etme tam senin gibi bir adam lazım banada zaten :)
yerleştiğim gibi arıcam seni hiç tasalanma sen
hatta ayşekadın yerleşkesine yakın bi yerlerden ev dahi tutucam işte şimdilik iki arkadaş kalıcaz ama sonraya tek başıma kalmaya devam edicem ben
akşamları bize yol yordam öğretirsin oralarda işte çıkarız beraber bi yerlere takılırz.

tabi abi sen gel yeterki :) Edirne bizim :)

ya bişey sorucam dışarıdan grubumuzda Cc Ayrımı Yapılıyormuş Gbi mi GÖzüküyor ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bişey sorucam dışarıdan grubumuzda Cc Ayrımı Yapılıyormuş Gbi mi GÖzüküyor ?

tabii ya
büyük cc leri dışlıyorsunuz:)
aldıracaksın bir mobylette en sonunda
125 den 650 cc ye kadar motor var bizim grupta
nereden çıkardın bunu.

Köyde satılık moped var 200 liraya bırakır daha çil çil motor ben bile sulanıyorum yani :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Köyde satılık moped var 200 liraya bırakır daha çil çil motor ben bile sulanıyorum yani :queen:

alcam onu be
plakası var mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 PM ----------

ayrım olmasa bile her zaman bi fark istemesende olacaktır bu yolda giderken hissediliyo.

ayrım filan olmaz be ilhan niye olsun hepimiz arkadaşız
böyle bir motor olsa belki ayrım olur:)

Son düzenleme:
Erdinç Abi İmzan Çok harika :queen:

saolll ama haklıyım sürekli ayar ediyorlar tabi hepsi değil bazıları özellikle mandırada yetişmiş olanları ne denir onlara bilirsin heralde :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------

ayrım olmasa bile her zaman bi fark istemesende olacaktır bu yolda giderken hissediliyo.

yani ilhanım dün okadar kumbağa gittik geldik hiç ayrım gördünmü bende yolda hep sizin arkanızdan gelmedimmi siz e ayak uydurmak için tama arada bir gazladım makina soğusun diye ama kısa kısa gazladım ve durdum hep geçmenizi bekledim kırdın kalbimi :p
alçak köfte

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar