Dün gece 21:30 sularında hiç beklemediğim bir sekilde Artçım ve ben ufak bir kaza atlattık ve motoru yatırdım hersey saniyelik ve bakıyorsunki yapıcakbirseyin kalmamış şimdi daha iiiyi anlıyorum..AMAN BEYLER DİKKAT ne zaman ne olacağı belli olmuyor ...
dün gece 21:30 sularında hiç beklemediğim bir sekilde artçım ve ben ufak bir kaza atlattık ve motoru yatırdım hersey saniyelik ve bakıyorsunki yapıcakbirseyin kalmamış şimdi daha iiiyi anlıyorum..aman beyler dikkat ne zaman ne olacağı belli olmuyor ...
Olay nasıl oldu ?

iki günde iki öküz bayan çıktı yoluma,ulan gözgöre göre motorun önüne atlıyorlar
bi şey diyemiyorsun mecburen.
başka bir sehirde olsam töbe töbe..
İkincisinde trafikçi vardı yakında,"bana napıyorsun" demeye kalktı hareketle.
ehliyetsiz tüpçü sandı herhalde
Aldı cevabını hareketle.
Bu arada not;
Marmara Ereğlisindeki artiz nokta nöbeti tutuyor artık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:50 AM ----------
Nostalji iyidir
11.Mayıs 2008 Tekirdağ Uçmakdere gezimizden
![]()
Aslında bir sürü fotoğraf vardı arşivimde
Ofisteki bilgisayarlara yılda bir kaç kez format atmak zorunda kaldığımız için hepsini DVD ye yüklemiştim.
Kullandığım DVD market malı ucuz bir dvd olunca daha sonra DVDyi okumadı makinalar
Şimdi kurtarabildiklerimi kaydetmeye çalışıyorum
abii gümüş diye tabir edilen dvd yada siyah renk olan dvd lerden kullan bence onlar daha iyi oluyor uzun süre dayanırlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------
ya sahi arkadaşlar bu cumartesi için kumbağa gidip çadır kuralım bir gece kalalım pazar günü döneriz diyorduk öle bi yazı yazmıştım ama sanırım kimse katılmayacak ve bu işte suya düşecek anlaşılan sunay zaten uykuya dalmış bile ee ilhan sen bişiler yazmıştın ama gerisi gelmedi iş durumu belli değil gibilerinden
özer sende bişeyler demiştin konu ile ilgili ama sende sustun kaldın

abii gümüş diye tabir edilen dvd yada siyah renk olan dvd lerden kullan bence onlar daha iyi oluyor uzun süre dayanırlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------
ya sahi arkadaşlar bu cumartesi için kumbağa gidip çadır kuralım bir gece kalalım pazar günü döneriz diyorduk öle bi yazı yazmıştım ama sanırım kimse katılmayacak ve bu işte suya düşecek anlaşılan sunay zaten uykuya dalmış bile ee ilhan sen bişiler yazmıştın ama gerisi gelmedi iş durumu belli değil gibilerinden
özer sende bişeyler demiştin konu ile ilgili ama sende sustun kaldın