[Tekirdağ - MT]

istanbulda yokmu kımsee

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 PM ----------

en iyisi motorsikletle yavaş yavaş mola verrerek varırım ya kenardan kenara yoluda sora sora bulurum..

sen istanbul mt sayfasına yaz belki oradan hafta sonu için bu tarafa gelicek olan olur yardımcı olurlar sanırım.

ya merhabalar tekrdağında tanıdığımın yanına gidicem istanbul kozyatağındayım tekirdağına gitcem hani tek gidemem diye illaki birisi olması şart yanımda onun için yanii dönüşü gelirim de işte gidiş yol filan ben gıdemem ama gelişide çözüm bulurum eğer oraya gidip de akşam gelen birisi olsaydı onunla birlikde gelirdım

kesin manitaya gidiyon....:queen:seni ne polis durdurur ne de cenderme...:p

ben sık giderim trakyaya ama bu aralar vesile olmadı...otobandan kaptır git kontrol falan yok...:cat:

ss

yolu bılsem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:34 PM ----------

ikimiz gidelim

ss

gel gezeriz dolaşırız oraları hem yol arkadasıım olursun en azından

kesin manitaya gidiyon....:queen:seni ne polis durdurur ne de cenderme...:p

ben sık giderim trakyaya ama bu aralar vesile olmadı...otobandan kaptır git kontrol falan yok...:cat:

ufaklıgın yaşı daga 15 onu söylemiyor size heralde daga bişe yazmıya gerek varmı ist topiğinde yazdık biraz akıl verdik ama gençlik işte:bounce::rendeer:

YAAFFF süleyman alışamadın sende hee halenn
ben her akşam görüyorum süleyman abimi öle yanlız gözlüklerle çok playboy duruyor motorun üzerinde :bounce:
saçlar ucuşuyo falan :cherry: bakan bir daha bakıyor :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 AM ----------

evet ben bi çadır buldum haftaya ne yapıyoruz şarköy için denizi iyi değil diyorlar kumbağ daha iyi diyorlar ilhan sunay evet arkadaşlar ne yapıcaz gelenler varmı şimdi cumartesi buradan çıkış yapıyoruz saat 4 yada 5 te daha sonra cumartesi gecesi gideceğimiz yerde konaklıyor ve pazar günü sabahtan denize girmeye başlıyoruz akşam üzeri dönüşe geçiyoruz ne diyorsunuz beyler gelen varmı daha msj. larınız gelmedi.
BY-Star parmak at şu işe bakem sende tekirdağ ile muratlıyıda sen organize et :)

selam benim haftasonu iş durumu daha belli değil , işte olursam pazar sabahı gelicem öyle sabah katılırım o zaman, işe çağırmazlarsa ben gelirim akşamdan çadır filan eğlenceli oluyo ama nereye karar verdinizki gitmeye kumbağ çok kalabalık oluyo nereye çadır kurulur orda, sunay sen ne diyon bu işe, by_star koptun sende he gelmedik diye bu kadarda trip yapılmazki :p

xx

ya dediğim taktım ama illaki gidicem yolu bılmıyoum inanın tek sorunum o yoksa yolda olusacak sorunlardan korkum yok sadece gıtmek ıstıyorum kımse gelmese bıle bnle gıdıcem bu kararım kesinnn ama işte yoll

ya dediğim taktım ama illaki gidicem yolu bılmıyoum inanın tek sorunum o yoksa yolda olusacak sorunlardan korkum yok sadece gıtmek ıstıyorum kımse gelmese bıle bnle gıdıcem bu kararım kesinnn ama işte yoll

Deli cesareti işte bu oluyor. Anlaşılan sen aileni sevmiyorsun. Bak sana okadar kişi nasihat etmiş gitme demiş inatla gideceğim diyorsun. Sen kaza yapsan da sana birşey olmasa ama başka birinin hayatına malolsa senin yaptığın kaza hiçmi pişmanlık duymayacaksın.

Daha yaşın genç. Sen ehliyetini al uzun yol tecrübeni yap ondan sonra böyle gezilere çık. Sana bukadar nasihat edenleri halen dinlememeye devam eder de yazmayı sürdürürsen kimse yazdıklarına da cevap vermez.

Sen gel abilerinin sözünü dinle toplu taşıma aracıyla gideceksen git. Ehliyetini aldıktan sonra istersen Kars a kadar motorla gez.

Deli cesareti işte bu oluyor. Anlaşılan sen aileni sevmiyorsun. Bak sana okadar kişi nasihat etmiş gitme demiş inatla gideceğim diyorsun. Sen kaza yapsan da sana birşey olmasa ama başka birinin hayatına malolsa senin yaptığın kaza hiçmi pişmanlık duymayacaksın.

Daha yaşın genç. Sen ehliyetini al uzun yol tecrübeni yap ondan sonra böyle gezilere çık. Sana bukadar nasihat edenleri halen dinlememeye devam eder de yazmayı sürdürürsen kimse yazdıklarına da cevap vermez.

Sen gel abilerinin sözünü dinle toplu taşıma aracıyla gideceksen git. Ehliyetini aldıktan sonra istersen Kars a kadar motorla gez.

Katılıyor ve sonuna kadar destekliyorum :cat:

ss

tmm saolun ama işte yaş 15 inatçıyım o yola illaki çıkıcğım bakalım hayırlısı pazar olsun da

Ben yardım ederim Sana Erdinç abi ara beni :)

okul-iş net e giremiyorum pek Edirne de üni okuyorum bende:)

caner kardeşimm mutlak bulucam seni merak etme tam senin gibi bir adam lazım banada zaten :)
yerleştiğim gibi arıcam seni hiç tasalanma sen
hatta ayşekadın yerleşkesine yakın bi yerlerden ev dahi tutucam işte şimdilik iki arkadaş kalıcaz ama sonraya tek başıma kalmaya devam edicem ben
akşamları bize yol yordam öğretirsin oralarda işte çıkarız beraber bi yerlere takılırz.

Son düzenleme:
caner kardeşimm mutlak bulucam seni merak etme tam senin gibi bir adam lazım banada zaten :)
yerleştiğim gibi arıcam seni hiç tasalanma sen
hatta ayşekadın yerleşkesine yakın bi yerlerden ev dahi tutucam işte şimdilik iki arkadaş kalıcaz ama sonraya tek başıma kalmaya devam edicem ben
akşamları bize yol yordam öğretirsin oralarda işte çıkarız beraber bi yerlere takılırz.

Erdinç abi yeriniz var mı ÖSS ikinci tercihim Edirne tutarsa aranızdayım :cherry:

Kaza geliyorum demiyor.....

Dün gece 21:30 sularında hiç beklemediğim bir sekilde Artçım ve ben ufak bir kaza atlattık ve motoru yatırdım hersey saniyelik ve bakıyorsunki yapıcakbirseyin kalmamış şimdi daha iiiyi anlıyorum..AMAN BEYLER DİKKAT ne zaman ne olacağı belli olmuyor ...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar