[Tekirdağ - MT]

valla ne kadar soğuk olur bilmiyorum be ilhanım
ben çorlu daha soğuk diye biliyordum
gıcımız donmaz demi oralarda :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:46 AM ----------

abi kimsenin bilgilendirilmesini istemiyorlar .

( hey sen başını niye kaldırdın hoytt ; sen niye oraya bakıyon al sana bi sopa ; sen ne fısıldıyon bakiimm heee bölücümüsün sen ; alın bunları içeriye verin sopayı )

eeee napalım geyik yapalım bizde etinden sütünden ve kürkünden faydalanırız

erdinç bey çorludan gitmeden bali bi yüzünü görelim, bi kahvemizi iç en azından.

slm arkadaşlar işim gereği sanıırm 1 yada 2 ay içinde edirneye taşınıyorum
artık oraya beklerim ciğer yemeğe sizleri :)
bu arada ben daha önce yazdım ama neden bişeygözükmemiş anlamadım
biri banmı koyuyor yoksa yazdıklarıma :silent:

Erdinç abi varya edirneye gittiğine sevineceksin..
Bekar adamsın yakışır :p

"şeytan" diyor yap bir ızgara partisi,doysun kızancıklar,böyle gazlanmasınlar:)
şu benim dükkan bitsin hele yaparız bi parti.

abi ben edirneye gitmeden önce yapalım bari şu dediğini :p
ama by.starı çağırcakmıyız yoksa fotolarımı yükleriz onlara bakar bakar ekrana ekmek banar ölemi yer bilmiyorum işte:)
neyse şaka özer öle bişey olursa hep beraber biyerde toplanır yaparız ya bişeyler :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 PM ----------

Edirne gibi memleket sevilmezmi beyawwww. Memleketim benim havasını bile özledim.

yaa süleyman senin ve kesin özerin orada tanıdıkları vardır bari beni arkadaş yapın oradakilerlede sap gibi kalmıyayım oralarda :)
bir allahın kulunu tanımıyorum ben orada:salut:

erdinç abi merak etme sen o egzos ve motorla 2 tur attınmı edirne de bol bol arkadaş edinirsin :wiinkk:

Dostum al sana birsürü arkadaş.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/10894-[edirne-mt]-motosiklet-grubu-17.html

Benim bacanak orada ama seni onunla tanıştırmayayım. Sabaha akşam içersin sonra. Alkolik minibüscü :)

ulen bizim şu özerinde parmak atmadığı yer yok hee :)
arkadaş il gruplarında her yeremi yazıyor bu çocuk anlamadım yaa :)
başkada yoktur sanırım böle yazan olsun özer sen devam et namımız yürüsün tekirdağ mt olarak :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 PM ----------

erdinç abi merak etme sen o egzos ve motorla 2 tur attınmı edirne de bol bol arkadaş edinirsin :wiinkk:

kesin bende ondan korkuyorum zaten arkadaş dediklerin kesin 4 tekerlekli ve üzerinden kırmızı ve mavi ışıkları yanan yanındada trafik diye yazısı olan içindende mavi üniformalı ve beyaz şaplakalı olan arkadaşlar olacaktır. eminim buna :cherry:
neyse bu kadar geyik yeter ben işe başlıyorum arkadaşlar görüşmek üzere
hee haftaya bi şarköy yada kumbağ yapalım diyoruz . çadırlarıda alıp cumartesi akşam konaklama pazar akşamı dönüş ne dersiniz arkadaşlar görüş ve önerilerinizi alalım :)

EĞER KUMBAĞ DİYORSANIR 2253 E KMBĞ YAZIN
YOK EĞER ŞARKÖY DİYORSANIZ 2253 E ŞRKY YAZIP MSJ. ATIN
:cherry: :p

Son düzenleme:
Erdinç abi caner orada :)
Tek başına bir evde kalan çılgın cuplu canerde diyebiliriz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulen bizim şu özerinde parmak atmadığı yer yok hee :)
arkadaş il gruplarında her yeremi yazıyor bu çocuk anlamadım yaa :)
başkada yoktur sanırım böle yazan olsun özer sen devam et namımız yürüsün tekirdağ mt olarak :)

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 13:59 pm ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 13:57 pm ----------[/sıze]

kesin bende ondan korkuyorum zaten arkadaş dediklerin kesin 4 tekerlekli ve üzerinden kırmızı ve mavi ışıkları yanan yanındada trafik diye yazısı olan içindende mavi üniformalı ve beyaz şaplakalı olan arkadaşlar olacaktır. Eminim buna :cherry:
Neyse bu kadar geyik yeter ben işe başlıyorum arkadaşlar görüşmek üzere
hee haftaya bi şarköy yada kumbağ yapalım diyoruz . çadırlarıda alıp cumartesi akşam konaklama pazar akşamı dönüş ne dersiniz arkadaşlar görüş ve önerilerinizi alalım :)

[sıze="4"]eğer kumbağ diyorsanır 2253 e kmbğ yazın
yok eğer şarköy diyorsanız 2253 e şrky yazıp msj. Atın[/sıze]
:cherry: :p

yok yok onlar havalar buz gibi olunca parti yaparlar bizide dondururlar yazın bizimle takılmıyorlar

Süleyman abi dün yine topcase n açık içinde kask zıplaya zıplaya gidiyordun. Hadi kaskı topcase ye koydun bari kapasaydın :) Merak ettim eve gidene kadar düşmedimi o kask.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar