[Tekirdağ - MT]

Bende bugün duydum özer Muratlı da ne festivali ypılıyor + Ebru gündeş geliyormuş galiba :) dogrumudur ? Birde bizim burdakiler bu hafta sonu diyolar sen oralısın kesin bilgiyi senden alalım.

bu haftasonu cumartesi aksamı muratlıya geliyor abi. Ebru Gündeş 6 haziranda Muratlıda.. PAzar Günü ORganizasyona Geliyo musunuz ?

bu haftasonu cumartesi aksamı muratlıya geliyor abi. Ebru Gündeş 6 haziranda Muratlıda.. PAzar Günü ORganizasyona Geliyo musunuz ?

usta bu şenlikler roman eğlencesi mi nedir ya Hıdırellezi bir anlat bize...:)

gogıldan bakardımda sen anlat bize neler oluyor orada...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Trakya'da Romansız eğlence olur mu be?
en azından çalgıcılar Roman olur.
:p

hıdrellez gayet güzel bir organizasyondur abi perşembe günü başlamış olup çeşitli organizasyonlarla Kutlanıyor Muratlıda.. TArihçesini bir arada anlatırım ben sana buradan anlatmak zor şimdi. :p

Sen İşin Seni İlgilndiren Kısmına baksana:mrgreen: Kuzu ÇEvirme Var. Hoş 250 gr az GElir Sana o Ayrı :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:46 AM ----------

Trakya'da Romansız eğlence olur mu be?
en azından çalgıcılar Roman olur.
:p

:queen::queen::queen: Sen yarın GEliyo musun Abi:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:48 AM ----------

abi Özer roman bi kardeşimiz mi...herşeye rağmen onu seviyoruz...:pgıy gıyı harika çalıyor...:p

Özümüzü İnkar ettiğimizi Kim SÖylemiş Roman Değilim Ama Birazcık Esmerlik Var:cherry:

hıdrellez gayet güzel bir organizasyondur abi perşembe günü başlamış olup çeşitli organizasyonlarla Kutlanıyor Muratlıda.. TArihçesini bir arada anlatırım ben sana buradan anlatmak zor şimdi. :p

Sen İşin Seni İlgilndiren Kısmına baksana:mrgreen: Kuzu ÇEvirme Var. Hoş 250 gr az GElir Sana o Ayrı :p

Özümüzü İnkar ettiğimizi Kim SÖylemiş Roman Değilim Ama Birazcık Esmerlik Var:cherry:

kanka orada olmak çok isterim ama nasip olmayacak belli akşam eve erken gönderdiler bugün erken çağıracaklar diye...öğleden sonra lanet işimde olmam lazım...:cat:

hep kalaba olur hemde gürültü ben sizlerle bir yerlere gitmeyi tercih ederim hep nereye olursa...:cat:

gelirse benim payımıda veririm ben meteye :)

yahu 20 gr bişey ya yersin ya yemezsin o benim dişimin kovuğu:cherry:

Süleyman abi gözlerim yollarda kaldı vallah Erol abi ile seni bekledik haa gelirsin ha gelirsin diye iki saat takıldık geldik konserde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar