[Tekirdağ - MT]

Mete'm Han'ım, evet abim olur kendileri.. Evleneceğim günün sabahı gidip slyscorp denen arkadaşın motorunu Bursa'dan alıp gelmiştik. Kendileri çok sağlam co pilot olduğundan pilotluktan anlamıyordu pek :p Akşama düğünüm var, buna motor dersi verdik bir de akşama kadar, hey gidi günler.. $$ abi dökücem daha bütün kirli çamaşırlarını :p

kanka bu hafta sonu Yuvacık vardı dimi...unuttum ben...orada olursun herhalde...

Moderatör
E toplaşın yuvacık'a gelin, geçersiniz Eskihisar'dan Topçular'a. Topçulardan sonra zaten fazla bişey kalmıyo yuvacık'a en fazla 50-60 Km tahmini..

ben unuttum kanka inan...milleti davet ediyorum ama Yuvacığa bir kaç kişi gelecekti...bizim için değil ya toplu gezi için geliyorlar işte...

Moderatör
Neyse gelen olursa Tekirdağ Mt'den ben oralarda olacağım, 59 plaka görünce yapışırım zaten sen kimsin diye :)

[/COLOR]Bu arada Çınarcığa bu hafta sonu gelmeyin, biz Yuvacık'ta olacağız eşimle. Bu haftadan sonra ne zaman olursa bekleriz efem alayınızı :)

duydunuz tekirdağ MT alayımızı bekliyormuşş
şu çınarçık gezisini yapsakmı ne artıkk :) bi aralar
metehandro ile lücaz bakçeklermiş bize orada :cherry:

Moderatör
duydunuz tekirdağ MT alayımızı bekliyormuşş
şu çınarçık gezisini yapsakmı ne artıkk :) bi aralar
metehandro ile lücaz bakçeklermiş bize orada :cherry:

Valla bakarım hepinize tek tek, gözlerim iyi görür benim :p Yuvacığa geleniniz yok mu beaa? Çıkamıyosunuz Trakya'dan dışarı :p

ya aslında bi niyetlensek arkamıza bakmadan giderizde Ön ayak Olması LAzım birilerinin :)

Rs e benzin koycak birisi çıkarsa benim için sorun olmaz :)
Bide yengeden izin almak lazım ama :p

gezi

beyler yarın atraksyon var mı yok mu :) bizde kendimizi ona göre ayarlamaya çalışalım

atraksyon ne demek ya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 PM ----------

çorluuuuuuuuuu nerdesiniz ya bak giderim yuvacığa kalırsınız burda yalnız başınıza:)

Beyler birazdan rıhtıma iniyorum gezintisi gelen :) buyursun gelsin biyerlere elbet gaz çekeriz ....
GSM:05069433192

yamahasülo iki gün önce ışıklarda yayageçidi üzerinde duruyordun resmini çekip kurallara uymadığını gösterecektimde yakalayamadım :mrgreen: Süleyman abi gençlere yanlış örnek olmayalım aman dikkat :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar