[Tekirdağ - MT]

Sen Pazar Günü Bir Gezi Düzenle özer Kardeşim Pazar Günü Hava Yamıcak Sadece Bulutlu Bekliyoruz çorlu Gurubu Olarak

Allah bir yastıkta kocatsın,hala evlilikten korkan kankalarıma örnek olsun bu mutlu gün.

kardeşime tekrar mutluluklar dilerim HEY MİLLET TATİL BİTİYOR ÖZEERRRRRRRRRRR NERDESİN BE KARDEŞİM YARIN PAZAR YAP BİŞİLERYA

KArdeşim Alllah Mutluluğunuzu Bozmasın, Bir Yastıkta Kocatsın.. Maaşallah Çok Yakışıyorsunuz.. Darısı GEride kalan 2 TEker Tayfasının Başına.. :mrgreen:

kardeşime tekrar mutluluklar dilerim HEY MİLLET TATİL BİTİYOR ÖZEERRRRRRRRRRR NERDESİN BE KARDEŞİM YARIN PAZAR YAP BİŞİLERYA

yarın Marmara Ereğlisine Gİdelim Mi ? uzun Zamandır Gitmiyordum o tarafa

Son düzenleme:
KArdeşim Alllah Mutluluğunuzu Bozmasın, Bir Yastıkta Kocatsın.. Maaşallah Çok Yakışıyorsunuz.. Darısı GEride kalan 2 TEker Tayfasının Başına.. :mrgreen:

yarın Marmara Ereğlisine Gİdelim Mi ? uzun Zamandır Gitmiyordum o tarafa

SÜPERRRRR OLUR ARKADAŞLAR NE DER ACABA:queen:

:) yokbe kardeşim sizlerle gezmeyi özledim gelsene yarın m ereğlisinde buluşuyoz he ne dersin gelirmisin ?

:) yokbe kardeşim sizlerle gezmeyi özledim gelsene yarın m ereğlisinde buluşuyoz he ne dersin gelirmisin ?

Abi Allah senden razı olsun ki fi zamanda arkandan konuştuğum insan olarak davetin için sağol...kral adammışın farkedemedim...nezaketin için sağol...uzun zaman Trakyaya gelmeyi düşünmüyorum abi...geldiğimde sessizce kimseyi rahatsız etmeden takılır kaçarım diye düşünüyorum...ama zamanında aman haber vermeyin süleyman abiye dediğim içinde kendimden utanıyorum...:cat:kimseye dargınlığımda yok ama artık tadımda kalmadı desem yeridir...zaten benim şu an gezecek zamanımda yok...olsada trakyaya ayırmayacağım...:cat:

Yarın MARMARA EREĞLİSİNE GEZİMİZ VARDIR... TEKİRDAĞ DEĞİRMEN ALTI MAXİ DEN SAAT 13 TE YOLA CIKACAĞIZ.. GELMEK İSTEYEN VARSA BANA BİLDİREBİLİR.. ÇORLUDAKİ ARKADAŞLARLA 13.30 DA ÇORLU KAVŞAĞINDA BULUŞURUZ.. GÖRÜŞMEK ÜZERE :cat: HERKESİ BEKLİYORUZ:)

evet bi aksilik olmassa yarın görüşürüz , çorludan gitcek arkadaşlar yarın saat 13:00 burdan çıkıcak gibi çorlu çıkışı opet benzin istasyonundan buluşalım mı ne diyonuz ben orda beklerim gelcek olanlara duyurulur beraber gideriz.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yarın yağmurlu olabilir ama Ereğli de yağmurda çok güzeldir .
Ben akşam bütün gece yağmur altında direksiyondaydım Yağmura doydum:)
Ama size bi kaç fotoğraf atayım da"dün yoktun" demeyin
19 saatte 1260 km boyunca direksiyon başındaydım.
Rota:Çorlu,İstanbul,Yeniçağa,Devrek,Karabük,Safranbolu,Amasra,Bartın,Devrek,Mengen,Çorlu
Bi iş,bi gezi,bi yiyinti,biraz yorgunluk ,bolca keyif
bir savaskayan klasiği:)

Cefakar Pisikletim:)

Balık sofrasında rakı bulunmayan iki Tekirdağ'lı:)

Amasra usulü Mezgit

evet resimler geldi teşekkür ederim tekrardan
en sagdaki şahsa dikkat
Her zaman takım elbise giymem:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar