[Tekirdağ - MT]

iyidir abi seni sormalı görüşemiyoruz, sadece gezileri beklemeyelim bi çayımı, kahvemi içmeyede beklerim abi... bu arada aydın abinin selamı var sana.

sülayman abi kusura bakma görmedim özür dilerim nasılsınız abi yetişemiyorum site çok hızlı gidiyo sohbet koyu gidiyo allah bozmasın yarın saat 3 te nikah var evleniyorum (evliyimde nikah yoktu ayıptır söylemesi yaş kurtarmıyodu):queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sülayman abi kusura bakma görmedim özür dilerim nasılsınız abi yetişemiyorum site çok hızlı gidiyo sohbet koyu gidiyo allah bozmasın yarın saat 3 te nikah var evleniyorum (evliyimde nikah yoktu ayıptır söylemesi yaş kurtarmıyodu):queen:
Nikaha hazır şahit var
iki gündür takım elbise giyiyorum ,bak her gün giymem ona göre:)

olm Willy Bu yaşında neden Evlenmeye calısıyosun? Önünde Evlenecek Abilerin VArdı Sırayı İLkten Onlara VErseydin :p:p :cherry:

Nikaha hazır şahit var
iki gündür takım elbise giyiyorum ,bak her gün giymem ona göre:)

Hayırdır Abi? ŞAhit mi Oluyosun? Yarın Gİymezsin Takım ELbise Olur biter ya :p

Son düzenleme:

hadi bakalım will hayırlısı diyelimm tebrikler tekrardan :rendeer:

Abiler elini çabuk tutmuyorsa willy ne yapsın :)

EE şimdi süleyman burda haklı :)
NE YANİ ŞİMDİ adam abilerimi bekleyeyim ben mi dicekti
hiçte bile elinizi çabuk tutsaydınız sizde ozaman kaaarrrrdddeeeşşşiiiimmmmm:queen:

Son düzenleme:

SON Bİ KEZ DAHA DÜŞÜN İSTERSEN YOL YAKINKEN <<<< ÖYLE DEĞİLMİ ERDİNÇ>>:)

abi iş işten geçti 9 aylık evliyim ben ama nikahım yoktu çünkü yaşım tutmuyodu eşimin tutuyoda benim ocakta doldu bugun yapıcaz nikah
savas abi 5305286644 bana bi çağrı at müsaitsen gel abi zaten ihtiyacım vardı:queen:

abi iş işten geçti 9 aylık evliyim ben ama nikahım yoktu çünkü yaşım tutmuyodu eşimin tutuyoda benim ocakta doldu bugun yapıcaz nikah
savas abi 5305286644 bana bi çağrı at müsaitsen gel abi zaten ihtiyacım vardı:queen:

nikah fotoraflarını bekliyoruz o zamansa :mrgreen: haydi hayırlısı olsun :cat:

willy Allah mesut etsin kardeşim. bu arada sen artık motor falan alamassın arabaya bak sen:p

niyee yaa yengeyide motorun arkasına oturtur öle turlarlar çorluyu

valla benim birader çok sanşlı o konuda eşi hem motor kullanır hemde hiç korkmaz öle yalovadan buraya geliyorlar motorla ikisi

Allah tamamına erdirsin kardeşim sevindim senin adına...:cat:

yafff ne hava durumu imiş be kardeşim hani bugün sağnak vardı yaaaa::deliir::
ama kesin yarın yağar heralde inansammı acaba yarın için ona göre yaa yoksa izin alıp cumartesi için işte yalovayamı kaçsam sabahtann
sabah yaklarmı acaba yağmur :) yada bu akşamdanmı kaçsam offfff kararsızım ne havadurumu imiş be kardeşim yaaa :pr:::eviiil::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ay burda düğün varda bizim niye haberimiz yok beaa

benim vardı,gittim,Nikah şahidi oldum geldim.

tamamına ermiş birader:)
Formaliteyi tamamladılar sadece:)
Nikah şahidi de bendim.

ay burda düğün varda bizim niye haberimiz yok beaa

Peki şimdi nerden haberin oldu be cadı ?:)
asıl ben sana şaşırdım

ELimi Çabuk Mabuk Tutmuyorum.. :cherry: Piyasa Bana Yeter KArdeşim :p

Kriz etkilemedi mi?:)

biz de senin adına sevineceğiz ama ne zaman? :)
Sonra da kendi adımıza sevineceğiz Köfteleri Mete'ye ödettik diye:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar