haklısın kanka naber nerelerdesin yaaaaaaaa
crosa mı merak sardın şimdide.. :silent:
iyidir abi seni sormalı görüşemiyoruz, sadece gezileri beklemeyelim bi çayımı, kahvemi içmeyede beklerim abi... bu arada aydın abinin selamı var sana.
Nikaha hazır şahit varsülayman abi kusura bakma görmedim özür dilerim nasılsınız abi yetişemiyorum site çok hızlı gidiyo sohbet koyu gidiyo allah bozmasın yarın saat 3 te nikah var evleniyorum (evliyimde nikah yoktu ayıptır söylemesi yaş kurtarmıyodu):queen:
sülayman abi kusura bakma görmedim özür dilerim nasılsınız abi yetişemiyorum site çok hızlı gidiyo sohbet koyu gidiyo allah bozmasın yarın saat 3 te nikah var evleniyorum (evliyimde nikah yoktu ayıptır söylemesi yaş kurtarmıyodu):queen:
Nikaha hazır şahit var
iki gündür takım elbise giyiyorum ,bak her gün giymem ona göre![]()
Abiler elini çabuk tutmuyorsa willy ne yapsın![]()
sülayman abi kusura bakma görmedim özür dilerim nasılsınız abi yetişemiyorum site çok hızlı gidiyo sohbet koyu gidiyo allah bozmasın yarın saat 3 te nikah var evleniyorum (evliyimde nikah yoktu ayıptır söylemesi yaş kurtarmıyodu):queen:
Abiler elini çabuk tutmuyorsa willy ne yapsın![]()
abi iş işten geçti 9 aylık evliyim ben ama nikahım yoktu çünkü yaşım tutmuyodu eşimin tutuyoda benim ocakta doldu bugun yapıcaz nikah
savas abi 5305286644 bana bi çağrı at müsaitsen gel abi zaten ihtiyacım vardı:queen:
willy Allah mesut etsin kardeşim. bu arada sen artık motor falan alamassın arabaya bak sen![]()
abi iş işten geçti 9 aylık evliyim ben ama nikahım yoktu çünkü yaşım tutmuyodu eşimin tutuyoda benim ocakta doldu bugun yapıcaz nikah
savas abi 5305286644 bana bi çağrı at müsaitsen gel abi zaten ihtiyacım vardı:queen:
ay burda düğün varda bizim niye haberimiz yok beaa
Allah tamamına erdirsin kardeşim sevindim senin adına...:cat:
ay burda düğün varda bizim niye haberimiz yok beaa
ELimi Çabuk Mabuk Tutmuyorum.. :cherry: Piyasa Bana Yeter KArdeşim![]()
Allah tamamına erdirsin kardeşim sevindim senin adına...:cat: