[Tekirdağ - MT]

Abi bu haftasonu yağmur gözüküyor ama yağmazsa gazlıyoruz. Olmadı haftaya gidiyoruz :)

Bu arada ban çakma çapırcı diyen çakma kuryeci arkadaşa teesüf ederim :)

Biz Çınarcık'a sen evlendikten sonra gideceğiz:)
Asıl eğlence o zaman.

Sen balayındayken biz bir çınarcık yapalım bolca foto çekip köfteleri götürelim de sen gör ozaman :) Birde tarihin en büyük mt grubunu toplayalım sana inat. İstanbul mt ve trakya mt olarak birleşip. Fotoları izlerken azının suları aksın da gör sen :)

Son düzenleme:
ama abi mete ebi dediki çınarcıkta köfte yicez beğenmessek paraları mete ödicekmiş kaçırmıyalım derim ben:)

Ozaman ben şimdiden beğenmedim köfteleri. Benim köftelerin parasını da yanına al gel metehandro cincinati

Selam arkadaşlar,
Geçen haftayı kaçırdım ama eğer yağmur yağmaz ise bu hafta kesin bende geliyorum. (Umarım yine evden bir engel çıkmaz).
Süleyman, hangi gün olacak gezi? Bence Pazar olsun :)

Abiler Bu haftasonu napıcaz :p Ben birazdan Şu mayıs sonu olacak şenlikler için bikaç hazırlık yapıcam.. PAzar Günü İÇin bişeyler Düşünülebilir esasında ;)

Perşembe, Cuma, Cumartesi yağmurlu ama Pazar günü hava açık ve 16 derece gözüküyor. Yine de belli olmazzz

anlaşılan herkes depoyu fullemiş havanın açmasını bekliyo:) mayıs sonunda hayraboluda motocros yarışları varmış galiba bilgisi olan varmı?

anlaşılan herkes depoyu fullemiş havanın açmasını bekliyo:) mayıs sonunda hayraboluda motocros yarışları varmış galiba bilgisi olan varmı?

mayıs sonu değil ilhan ağustos ayında oldu o geçen sene cok kalabalık olaarak gittik oraya.. harikaydıı.. bu senede daha kalaba gideriz :)

Perşembe, Cuma, Cumartesi yağmurlu ama Pazar günü hava açık ve 16 derece gözüküyor. Yine de belli olmazzz

canan abi hosgeldin sende aramıza ;) tekrardan :cat:

Son düzenleme:
valla arkadaşlar şu havalara bağlı benim durumum eğer ki yanılırsa meteoroloji ki işallah yanılır cumadan yalovaya kaçabilirim eğer ki yanılmadı tutturdular tahminleri ozaman pazar hava iyi olacak madem akarız bi yerlere

yaafff dün ve sabahtan meteoroloji perş. cuma ve cmrts. için sağnak yağış diyordu şimdi ise gök gürültülü sağnak veriyor yok kardeşim düzelmez hafta sonuna hava anlaşıldı yattı bütün planlar eve tıkılı kaldık anlaşılan

Son düzenleme:
Bende hava durumuna bakıyorum. Haftaya salı ya kadar gösteriyor ve salıya kadar yağışlı :) Bizim gezi planları yattı yani.

Biz Çınarcık'a sen evlendikten sonra gideceğiz:)
Asıl eğlence o zaman.

bak çağırsanızda gelmem sonra başkan...bu hafta sonu gelin işte yav nazlanmayın...

Bu arada ban çakma çapırcı diyen çakma kuryeci arkadaşa teesüf ederim :)

Sen balayındayken biz bir çınarcık yapalım bolca foto çekip köfteleri götürelim de sen gör ozaman :) Birde tarihin en büyük mt grubunu toplayalım sana inat. İstanbul mt ve trakya mt olarak birleşip. Fotoları izlerken azının suları aksın da gör sen :)

çakma kuryecimi ilahi güldürdün beni hellas sülüman...:p ula gurp murp kimseyi fazla karıştırma...nerde çokluk orda bay sıtar...:pdediğim gibi fazla reklam yapmadan kaçalım işte...:cat:

ama abi mete ebi dediki çınarcıkta köfte yicez beğenmessek paraları mete ödicekmiş kaçırmıyalım derim ben:)

Sülüman abi bay sıtarınki bedeve sadece size ise 10 gaymeyi geçerse hesap Çınarcık sahilinden atlayacam denize...bu kara lekeyle yaşayamam zaten...:queen:

Ozaman ben şimdiden beğenmedim köfteleri. Benim köftelerin parasını da yanına al gel metehandro cincinati

motorunuda al git :queen:

dur be kardeşim daha yemeden çamur atma şapurçu:)

adam zaten çamur abey...:queen:

Abiler Bu haftasonu napıcaz :p Ben birazdan Şu mayıs sonu olacak şenlikler için bikaç hazırlık yapıcam.. PAzar Günü İÇin bişeyler Düşünülebilir esasında ;)

ne şenliği mokoko...hafta sonuna gidek işte..o gün senin günün olacak...

bak çağırsanızda gelmem sonra başkan...bu hafta sonu gelin işte yav nazlanmayın...

çakma kuryecimi ilahi güldürdün beni hellas sülüman...:p ula gurp murp kimseyi fazla karıştırma...nerde çokluk orda bay sıtar...:pdediğim gibi fazla reklam yapmadan kaçalım işte...:cat:

Sülüman abi bay sıtarınki bedeve sadece size ise 10 gaymeyi geçerse hesap Çınarcık sahilinden atlayacam denize...bu kara lekeyle yaşayamam zaten...:queen:

motorunuda al git :queen:

adam zaten çamur abey...:queen:

ne şenliği mokoko...hafta sonuna gidek işte..o gün senin günün olacak...

bırak bu işleri ya 250 300 km arası uzaklıkta bi yere köfte yemeğe mi gidilir :p yemişken oğlak yemek lazım :queen:

kanka en kral kuzu çevirilir ama sizi üzmek istemem...yorulmayın yaylaya çıkıcaz orda 1000 rakımda maç yaparık...

Bu arada GEçtiğimiz Haftalarda Tunningçilerin TOplantısına yaptıgımız Ziyaret sonrasında Onların sitesinde yayınlanan fotorafımız...:cat:

DSC_6379.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar